Снимка: БГНЕС
fallback

Главният прокрурор Иван Гешев подари букет с цветя на новия правосъден министър Надежда Йорданова при началото на заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

"Госпожо Йорданова, честит мандат, пожелавам ви здраве, успех и съвместна работа със съдебната власт", каза й той.

"Аз ви пожелавам да си носите отговорността винаги, когато трябва и, дай Боже, да можем да обсъдим условията за вашата оставка", отвърна му тя.

"Не се притеснявайте, ще обсъдим всички въпроси, които са в интерес на българските граждани, тя се съмнявам, че е интересна", каза той.

"Хората са на обратното становище", контрира Йорданова.

"Олигарсите са", опонира й Гешев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

224

ПроСоТо

преди 2 години

а пък аз ще вметна:..-Едва сега изгледах видеото..Направиха ли ви впечатление "ЛИСТАТА",които ДОМИНИРАХА в "букета"?..Забелязахте ли,че те СИМВОЛИЗИРАТ ОСТРИ МЕЧОВЕ?...Тияшебеци обичат символиката..А в случая тя е просто намек да внимава,че като нищо ще й "отнесат главата"..

223

до Да допълня...

преди 2 години

аз пък да уточня, това гърбавите добре сте овладяли за 12г словестните еквилибристики и ехидното пидигравателно отношение към инакомислещите, но не схванахте ли че точно това отблъсна обинновения избирател от вас. Вожда ви краде кат за последно и вие му пригласяте с ехиднечене. Сорри ама не сте Ок вече, кайто казват рашките Уже надаело.... а янките Инафф...

222

Зевзек

преди 2 години

Цирк България продължава. Надето работи за Божков и търкачите на билетчета.

fallback