224

ПроСоТо

преди 2 години

а пък аз ще вметна:..-Едва сега изгледах видеото..Направиха ли ви впечатление "ЛИСТАТА",които ДОМИНИРАХА в "букета"?..Забелязахте ли,че те СИМВОЛИЗИРАТ ОСТРИ МЕЧОВЕ?...Тияшебеци обичат символиката..А в случая тя е просто намек да внимава,че като нищо ще й "отнесат главата"..

223

до Да допълня...

преди 2 години

аз пък да уточня, това гърбавите добре сте овладяли за 12г словестните еквилибристики и ехидното пидигравателно отношение към инакомислещите, но не схванахте ли че точно това отблъсна обинновения избирател от вас. Вожда ви краде кат за последно и вие му пригласяте с ехиднечене. Сорри ама не сте Ок вече, кайто казват рашките Уже надаело.... а янките Инафф...

222

Зевзек

преди 2 години

Цирк България продължава. Надето работи за Божков и търкачите на билетчета.

221

Анонимен

преди 2 години

Наистина сте досадни гербавите *** да ви чете човек мозъчните прьдни! Нищо друго не постигате!

220

Роман

преди 2 години

Тази министърка има гадна ,ехидна усмивка. Такива хора са отвратителни..Ненавиждам я.

219

Анонимен

преди 2 години

Гешев е поредната марионетка на тиквата и трябва да си ходи.

218

Посредствен

преди 2 години

И елементарна с манталитет на имбисил е министърката

217

Анонимен

преди 2 години

Така са уличните кучета, на някой с власт въртят опашка, иначе ще те изядат.

216

Анонимен

преди 2 години

Оставката на Гешев не е в мой интерес, а аз съм част от народа. Йорданова как така ще решава вместо мен. Проблем с Гешев имат тези с проблеми с правосъдието. Повтарят като латерни Гешев, Гешев, Гешев.

215

Честито

преди 2 години

Вече може да отпаднат всякъки декларации в България пишеш каквото щеш и няма последици

214

Теди

преди 2 години

На Мар Тина Атанасински инспектор Димитър Манчев какво ще и подари?

213

Анонимен

преди 2 години

Напротив , другарю Гешев , всички се интересуват от оставката ти : и тези ,дето не я желаят ,като Бокича , и тези , които нямат търпение час по-скоро да го видят зад решетките !

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 Гербав, гнусни сте вие - от баце до най-жалкия тррол, какъвто сте Вие. А ние искаме милиардите, окрадени от т.нар. олигарси да бъдат върнати в бюджета - направено ли е? Не. Искаме да разберем най-после Кой фалира КТБ и да се върнат парите. Това направено ли е? Не. Значи оставка! Да идва друг и да има поне юридическо образование!

211

Анонимен

преди 2 години

Нищо лично,но думите на Йорданова, както винаги звучаха плакатно и кухо! Анонсите и са изцяло популистки и политически, което е НЕуместно и не отговаря на предназначението на ВСС и възложените ѝ функции. Тя все пак е политическо лице, избрано със срамно ниска подкрепа - около 6% от близо 30% избирателна активност, което означава, че номиналното* доверие към нея е в рамките на до 2% общо...

210

Анонимен

преди 2 години

Всеки чоплещ слънчоглед мало умник тук иска оставка, затвор и т.н. А ти нищожно нещо, кой си ти да искаш това, ти си просто една твар непотребна, нищо не направила за България. Я преди да съдиш необосновано, без доказателства, вземи се скрий, защото ти самия си едно нищо. Една изпаряваща се храчка плюнка

209

Анонимен

преди 2 години

Да не му стане клиент след време .. ха ха

208

До221

преди 2 години

"Гешев ще се махне когато американците решат" А те са решили и Борисов и Гешев са аут,първият даже ще стане скоро жител на централният затвор!

207

Анонимен

преди 2 години

Гешев пък какво пречи на всеки коментиращ тук хлебарчок? Вие сте нещастни дребни душици. Той е неудобен на Баневи, Арабаджиеви, черепа от Дубай и ония в Белград, дето фалира КТБ. Само плюете на посоки, без да знаете защо. Гнусни гнидички сте като новата отвратителна министърка, дето отговаря на букета с искане за оставка. Гнусен български манталитет.

206

Анонимен

преди 2 години

Гешев ще се махне когато американците решат неслучайно кат зам.главен прокурор бе САЩ със Цацаров за две седмици точно преди зора за гл.прокурор

205

Анонимен

преди 2 години

С какви очи искаш на някого оставката, черепа от Дубай диктува какво се случва е България.