Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Продължаваме промяната" събира подписи за извънредно заседание на парламента в понеделник, на което да се гласува проектокабинетът, обяви депутатът от ПП Даниел Лорер.

"Живот и здраве новото правителство да бъде гласувано в понеделник – това е нашата амбиция", каза той, цитиран от БНР.

Лорер, който се очаква да бъде министър на иновациите и растежа, каза още, че почти целият състав на бъдещия кабинет е ясен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Реалист

преди 2 години

Чета коментарии, как служебните се справяли "добре"? Чудя се ,има ли сфера, е която да не са ни забили в дъното! Добре че изтеглиха три милиарда заем, щото съвсем щяха да го засмучат! Питам се , за колко ли милиарда са се нагласили да теглят тия двамцата, ей така, с "усмивка"!

27

Анонимен

преди 2 години

Това бързане е неуважително. Към народа и към служебния кабинет. Служебните министри заслужават добра оценка. Какво е това бързане.Бързат да яхнат народа. Половината лица ги знаем колко струват.

26

Анонимен

преди 2 години

Състава бил ясен. Караджалов в състава ли е. Да им честито. Не ми е жал за народа, жал ми е че предадоха доверието и подкрепата на президента. За къде са се разбързали като парлета пред майка си. Ми в понеделник да го гласуват да видим кой пдкрепя кой не. Да не е лош сън нещо това.

fallback