28

Реалист

преди 2 години

Чета коментарии, как служебните се справяли "добре"? Чудя се ,има ли сфера, е която да не са ни забили в дъното! Добре че изтеглиха три милиарда заем, щото съвсем щяха да го засмучат! Питам се , за колко ли милиарда са се нагласили да теглят тия двамцата, ей така, с "усмивка"!

27

Анонимен

преди 2 години

Това бързане е неуважително. Към народа и към служебния кабинет. Служебните министри заслужават добра оценка. Какво е това бързане.Бързат да яхнат народа. Половината лица ги знаем колко струват.

26

Анонимен

преди 2 години

Състава бил ясен. Караджалов в състава ли е. Да им честито. Не ми е жал за народа, жал ми е че предадоха доверието и подкрепата на президента. За къде са се разбързали като парлета пред майка си. Ми в понеделник да го гласуват да видим кой пдкрепя кой не. Да не е лош сън нещо това.

25

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

До ЙерингИ аз смятам, че това спешаване и забавянето на даването на мандата от Радев е тактика, която цели бързото създаване на кабинет и то поради външнополитически натиск от страна на Израел и САЩ, за да не загубят тази територия. Конституцията с нейните процедури, изнервят външните ни господари. Затова те често повдигат въпросът за нейната промяна;))) А Конституцията, с всичките ни недъзи се оказа към днешна дата изключително добра впредвид ситуацията на загубена държавност.

24

Друг Помнещ

преди 2 години

Това бързане е за да не оставят време на опозицията да провери декларациите на предложените министри за несъответствия? О, забравих че носителите на промяната не държат на тия работи. Просто няма смисъл да ни бавите. Почвайте ни още от Неделя.

23

Анонимен

преди 2 години

Ухилени все едно в България всичко е наред и няма никакви проблеми за решаване... Да не говорим и за рекордите по смъртност от епидемията...

22

Анонимен

преди 2 години

Тия са ВЪЗДУХ под налягане! Зор!Съсипване държавата от 9 месеца И СЕГА БЪРЗИ СМЕЛИ СРЪЧНИ!ЛЕКО!ИМА ВРЕМЕ ДА СТАНЕТЕ ЗА РЕЗИЛ!

21

Активист на БСП

преди 2 години

Бързат горките да не се откаже Корнелия!!! Венсеремос БСП!!! Фактор сме!!!

20

П.К. инк.

преди 2 години

Лицето с широката усмивка колко ли пъти е вдигал телефона и е козирувал прав?

19

Анонимен

преди 2 години

Радев кога даде мандат?

18

До Йеринг

преди 2 години

Айде сега за дреболии ще се захващаме и без това всичко е цирк и гласуването е проформа както са гласувани и всички досегашни правителства, така че какъв е проблема да претупат процедурата за един ден.

17

ГЕНСЕК НА ЦК НА БКП

преди 2 години

НЕ СЪМ РАЗРЕШАВАЛ ДА СЕ ФОРМИРА КАБИНЕТ! КАБИНЕТ НЯМА ДА ИМА!

16

Ana

преди 2 години

Притеснителното в тази коалиция( най - притеснителното) е присъствието на Троянския кон на дайпесе, а именно- и Отсам- натам на Славуца. Продължават да и редят на ушенце . Пак изкарали някакви рециклирани муцуни, какво стана с обешаващите млади политици? Ама какво да питам сметката на тошко африкански от над 500 000 казва всичко

15

Йеринг

преди 2 години

Проблемът е, че много бързат та чак да искат свикване на извънредно заседание. Като че ли за два дни нещо може да разтури коалиционнто им спораузмение. Освен това след като президентът го връчи, той трябва да го върне със състав на Министерския съвет и после президентът с нов указ да го внесе в Народното събрание. Не че невъзможно да стена в един ден, ама ми се струва маалко прекалено.

14

Бай Иван

преди 2 години

като ги гледам на тая снимка ми се струва, че ходят по левия тротоар и двамата, как мислите?

13

До Йеринг

преди 2 години

И какъв е проблема президентина им връчва мандата понеделник сабахленка и по пладне вече кабинету може да е гласуван.

12

АнонимеН

преди 2 години

НИКОГА НЯМА ДА ОДОБРЯ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ КАКВОТО НАПРАВИ РУМЕН РАДЕВ И СЪУЧАСТНИКА МУ ВАСИЛ БОЖКОВ, ИЗПЪЛНЕНО ОТ СОБСТВЕНИКА НА СИЕЛА НОРМА ФАЛШИФИЦИРАЛА ИЗБОРИТЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ!

11

ПП=ПРЕЗДЕНСКА ПАРТИЯ

преди 2 години

ПП=ПРОЕКТ, не е ПАРТИЯ........ НЯМА ЧЛЕНОВЕ, НЯМА СТРУКТУРИ, НЯМА ОРГАНИ, НАМАТ ОТГОВОРНОСТ...... 2 ПАРТИЗАНСКИ ВНУКА, НАЗНАЧЕНИ ОТ РУМЕН РАДЕВ, ЗА ДА ОСВОБОДЯТ ОЛИГАРСИТЕ ОТ ЗАТВОРА-БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, ВАСИЛЕВИ, ЧЕРЕПА....И ДА ЗАКРИЯТ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.. ДОЛУ, КОМУНИСТИТЕ - ПРЕДАТЕЛИ

10

и това ще мине

преди 2 години

Грозна картина! Те не са избрани отвътре, а са наложени отвън!

9

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам им да управляват колкото Боко!Хахаха!