Снимка: БГНЕС
fallback

Със 103 гласа за и 19 против Националният съвет даде мандат на Корнелия Нинова да преговаря с Продължаваме промяната,ДБ и ИТН за съставяне на правителство. НС реши Конгресът на партията да се проведе на 22.01.22г.

Докато той се произнесе с приемане оставката на Нинова, тя остава председател на партията, съобщават от пресцентъра БСП.

Заседанието е неприсъствено и решенията се вземат с подпис. Аргументите на ръководството на БСП за това са два - да не се събират много хора на едно място заради Ковид пандемията и в днешния ден за размисъл да не се рискува с коментари да се наруши забраната за агитация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Алекс

преди 2 години

И тази оставка ще е като предишната-фалшива.На следващите избори-БСП извънпарламентарна партия.

34

ЯСНОООО...ХА,ХААА

преди 2 години

НИНОВА ШЕ ГИ УПРАЙ......НАЛИ Е "СПЕЦИАЛИСТКА" С ГЕЧЕВИЯ.....

33

1

преди 2 години

Правителство ще има, но ПП нямат хора, партия от нищото, политически неграмотни хора влязоха в нея, интересчии и посредствени, без грам управленски възможности и ще ни управляват, това ще ни съсипе. ИТН са същите, доказаха го преди. Ще се направят комисии в НС и тези хора там ще коват закони, та те не са компетентни, а ще управляват обществото. Докато се научат, коня ще отиде в реката. Там е проблема в момента, ПП първо ще се учат да управляват и нищо добро не ни чака.

fallback