35

Алекс

преди 2 години

И тази оставка ще е като предишната-фалшива.На следващите избори-БСП извънпарламентарна партия.

34

ЯСНОООО...ХА,ХААА

преди 2 години

НИНОВА ШЕ ГИ УПРАЙ......НАЛИ Е "СПЕЦИАЛИСТКА" С ГЕЧЕВИЯ.....

33

1

преди 2 години

Правителство ще има, но ПП нямат хора, партия от нищото, политически неграмотни хора влязоха в нея, интересчии и посредствени, без грам управленски възможности и ще ни управляват, това ще ни съсипе. ИТН са същите, доказаха го преди. Ще се направят комисии в НС и тези хора там ще коват закони, та те не са компетентни, а ще управляват обществото. Докато се научат, коня ще отиде в реката. Там е проблема в момента, ПП първо ще се учат да управляват и нищо добро не ни чака.

32

Анонимен

преди 2 години

Нея не я мислете. В момента мандатоносителите флиртуват точно с нея,тя е "златния пръст".Друг се пече на огън сега..

31

4

преди 2 години

Навсякъде по света подалият оставка си тръгва на момента !Какво е това лицемерие,двуличие !?И ще си тръгне след като затрие партията!Безобразие -10% и пак се реди за власт!

30

Асан

преди 2 години

Падна мандалото нема мандат пияницата Миков да я сменя :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Военния е по алчен от Импексова!!!!При него няма сантименти!

28

Тъжен факт

преди 2 години

Радев и Нинова разкъсаха БСП на части. Дали ще оцелее след тяхната битка ?Едва ли...

27

Анонимен

преди 2 години

Техноимпекса да каже защо синини е кръстен Рафаил и коя е нейната родина.Рафаил и България нищо общо.И защо Рафаил е в САЩ а не в Москва ?Нинова директно каза ,че БСП е проруска и излъга

26

Бсп е в будна кома

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

25

Анонимен

преди 2 години

Доволни ли сте? На ви сега протестъри, на ви сега Радев-юмрука. Комунизма се връща с пълна сила. Малко им беше на комунистите да отворят уста като каца и да лапат, сега ще гледанте и ще им се радвате. Щото забравихгте Луканов и Жан.

24

Независим идиот

преди 2 години

Пфу !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Целия български народ ,да се вдигне и утре ,да изпратим *** РАДЕВ НА СЕЛО И ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ !!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си каква гадост : КОМУНИСТИЧЕСКАТА партия ,Нинова и глупакът РАДЕВ били промяната ,!!!!! Това е безумие и пълна лудница ...Партията ,която съсипа и окраде България и наложи невиждана корупция у нас ,през последните 30 г. Ще прави правителство с почтените МОШЕНИЦИ Кирил и Методий . Те са си лика -прилика, след като се сдружиха.....

21

Бсп са гадове

преди 2 години

БСП винаги са били една от най-подлите, крадливи и некадърни партии. И сега си замълчаха за подлостите и задкулисните игри на гадеф, само и само, за да се докопат до властта. И гледай тогава какво става пак - нищо старо не са забравили.

20

Анонимен

преди 2 години

А също и Чорапчо .

19

Анонимен

преди 2 години

Техно (Имфексова) госпожа ллъжа

18

fact

преди 2 години

отвратителния лидерски номер в територията: даваш "оставка" и ти поверяват важни преговори, постове, поръчки, командориш си.АБЕ ЕЙ, ОСТАВКА ЗНАЧИ - НЕ ТИ СЕ ЧУВА ГЛАСОТ!

17

ха,ха

преди 2 години

Няма да могат да се отърват от крушовската ***, тя е като питбул, захапе ли, не пуска. Докато не се подреди пак на държавната софра, ще протака. Пък и може да не успеят да я махнат, сигувро блафира. Комунист кокал не пуска.

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе тя щеше да отговаря и тук, че Гешев беше започнал ревизия на приватизационния процес от Прехода и след Кремиковци идваше ред на Техноимпекс, но точно тогава фигуранта вдигна юмруче и изкара шпиц командите на Черепа и мутрите на Мая на площада ... !!!