Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът за президент Лозан Панов се обърна в свой пост във Facebook към инициативния комитет, който го издигна подкрепи за изборите. В него се казва:

Oще по темата

"Уважаеми членове на Инициативния комитет,

сърдечно благодаря за Вашата подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания. Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества. В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, която към този момент е в размер на 12.959,35 лв."

Преди дни от "Правосъдие за всеки"  обявиха, че подкрепата за Лозан Панов е била грешка и пътищата между кандидата и инициативния комитет са се разделили още преди кампанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Както каза

преди 2 години

Лозан - истината заслужава да платиш цената на истината.

13

Анонимен

преди 2 години

Що ти трябваше да се вкарваш в тоя филм?

12

Аз мисля

преди 2 години

Че корупция е когато погазваш законите за да получиш власт и пари и да уредиш роднини и приятели заради положението си използвайки връзките си и финансови възможности след което да ти се размине без наказание защото корумпирания президент те закриля, както Кирчо който доказано и потвърдено на най висока съдебна инстанция - той вече ни казва какво е почтенно

fallback