Снимка: БГНЕС
fallback

"Спалнята ми стана държавна". Това коментира пред bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обясни, че това е гнусен компромат, който са се опитали да пуснат.

"Най-циничното е там, че са сложили шкафче, което е подредено, когато ме няма и след това са платили на някой да ме снима, когато спя. Няма нито едно свързано с шкафчето и мен, когато спя", заяви категорично той.

Oще по темата

Според Борисов, снимките са монтаж, но така и отказа да съобщи коя е  т. нар. "Мата Хари" на прокуратурата. "Няма да доставя на воайора Радев удоволствие, който с дрона летя да ми снима спалнята.", отсече лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и резултатите от агенциите преди изборите: "Ако са такива резултатите, каквито ги дават агенциите, тогава ще сложа различен кандидат за премиер, отдалечен от ГЕРБ. Разликата е 8-9 % между ГЕРБ и втория, сочат агенциите, значи не трябва да чегърта нито Радев нас, нито ние него. Ще възложа на избрания от мен премиер да разговаря с другите партии, ако това са резултатите и да съставят отговорно правителство, което да се ползва с доверие. Ще задържим за една седмица мандата, ще водим разговори.", заяви той.

Борисов не спомена дали ГЕРБ би управлявал с друга партия. "Надявам се до края на зимата да оживеем. Днес имаме 199 починали българи. В последните седем дни имаме 1101 българи, които няма да дочакат нито да се променим, нито да се оправим", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Август - септември трябваше да минем 70-80% от българите. В момента, в който дойдоха ваксините, имунизирахме 45 хиляди на ден. Щяхме да кажем, че учители, лекари да се ваксинират. Щяхме да имаме колективен имунитет. Всички бели държави го направиха. Не е хубаво, щеше да има протести. В момента поискаха от ЕК помощ.", заяви той и допълни, че е щял да загуби изборите, но България щяла да е като всяка европейска държава.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 2 години

Говори се че боико имал в арабския свят на Средиземно море комплекс като слънчев бряг дали е вярно

105

Анонимен

преди 2 години

Слугите му нека вият. Ние си знаем интереса. Не ни върши работа.

104

Анонимен

преди 2 години

А защо не е декларирал имот в чужбина -- къща в Барселона. И за това ли ще каже, че са нагласени снимки. Нещо все трябва да се оправдава, а е факт, че България по негово време се управляваше много лошо. Той от икономика не разбира нищо, но си мисли, че хората са длъжни да търпят неговата некомпетентност безкрайно дълго, този филм не се прожектира, дотука беше. Петков и Василев добре охарактеризираха неговото управление, всичко е точно.

fallback