106

Анонимен

преди 2 години

Говори се че боико имал в арабския свят на Средиземно море комплекс като слънчев бряг дали е вярно

105

Анонимен

преди 2 години

Слугите му нека вият. Ние си знаем интереса. Не ни върши работа.

104

Анонимен

преди 2 години

А защо не е декларирал имот в чужбина -- къща в Барселона. И за това ли ще каже, че са нагласени снимки. Нещо все трябва да се оправдава, а е факт, че България по негово време се управляваше много лошо. Той от икономика не разбира нищо, но си мисли, че хората са длъжни да търпят неговата некомпетентност безкрайно дълго, този филм не се прожектира, дотука беше. Петков и Василев добре охарактеризираха неговото управление, всичко е точно.

103

Димитър

преди 2 години

Гледах Борисов по БТВ ,още веднъж доказа,че е истински лидер и държавник.Много висока топка.Радев и радевци са Пл..Ю....нки пред Борисов.Е затова е тая злоба и непоносимост към Борисов.Радев е жалък пред Борисов,затова бяга от дебати,защото е некадърник и елемевтарен.Всъщност,Радев какво добро е направил за България?!Само питам

102

Анонимен

преди 2 години

Боко не казва коя е Мата Хари защото всъщност е Маринчо Хари и не е жена, а мъж! Но го е страх, че ако признае сексуалните си наклонности публично всички ще се досетят защо бай тошко го издигна и ще загуби гласовете на малкото БКП бабки които правят асоциация между него и предишния дърт комунист!

101

Анонимен

преди 2 години

До До 98 / Румен Радев е без морален, злобен използвач, крадец и ***. Кой назначи незаконно на две работи метресатаси? Кой заряза жена и деца за да стане президент? Кого БСП ожени за простакесата? Кой е правил измами със служебни апартаменти? Кому носят подаръци и пликове Копринката и &? Кой за да прикрие далаверите и измамите на съветниците си вдигна юмрук срещу законното правителство? Кой направи измамата с европари за джиповете на МВР? А, сделката с Грипените? Кой наруши Конституцията?

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен //" Истински са снимките", ама само за наивници, които вярват, че Фигуранта е велик политик, Черепа е последната инстанция, Галевицата не е крадлива лъжкиня, Бабикьосания пише истини, Хаджинищоси е адвокат, Бойкикев е десен и юрист, а Доневица не е адвокат на дявола и мафията. Трябва наистина да си пълен тъпунгерос за да вярваш на толкова плитки лъжи и зле направени компромати. Ама, щом ти се отдава....

99

Анонимен

преди 2 години

Абеее, ако некой ти беше направил монтаж, щеше да си му разкатал фамилията. Истински са си снимките, па ти сам се сещай коя *** те е преметнала. Спиш като отрязан на мотика.

98

Анонимен

преди 2 години

До кога ще замърсявате публичното пространство с плачът на дъртия комунист? Ровете го вече и да ходи да прегръща вожда си! Комунизма умря и е време всички негови разсейки да го последват!

97

Анонимен

преди 2 години

То не бе дронове връхлитащи с мълниеносна скорост и снимащи без да събудят тулупа и с монтирани устройства за преминаване през твърда материя, то не бе нинджи, Мата Харита и какво ли не още, което мина през тази спалня! По забавното е, че тулупа е убеден, че държавната собственост е негова лична! Тоя се изживява като новия диктатор на БКП, наследник на бай тошко! Няма ли най накрая да го приберат при вожда му в ада и да си се пържат заедно? Дърт комунист!

96

БАНко

преди 2 години

БЪЛГАРСКИЯ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЗРИТЕЛ УСПЕШНО ЗАВЪРШИ ПОЧИСТВАНЕТО НА АПАРАТИТЕ СИ ОТ СЛЮНКА , СЛЕД ПОРЦИЯТА ГЛУПАЩИНИ ИЗРЕЧЕНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ПРЕД ЦВЕТАНА РИЗОВА !!!

95

До 98

преди 2 години

Какво коментираш Румен Радев? Веждъж се е развел, оженил се е повторно, нито е развратник, нито е прелюбодеец. Бойко Борисов защо е разведен? Какъвто и да е той по нрав, жена му не трябва да го напуска, а тя вероятно е подала заявление за развод.

94

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов се е застъпил за убиеца на българина Андрей Монов - Джок Полфриймън. Уикипедия даже е публикувала горделиво информация за този австралийски боооклук, престъпник и убиец. Сами преценете дали Панов ще защитава вашите интереси. Едва ли!

93

Анонимен

преди 2 години

До Куку - Някой знае ли Радев, защо е зарязал жена си? - ... - Сигурно съвсем ограничен брой знаят причините. Без да се изпада в конспирация, каквато вероятно има, елемемтарният извод е, че явно му е много слаб ангела! От там нанатък всичко може да бъде!

92

До 95

преди 2 години

Троловете гербаджийски...и вие не очаквайте мутрата оъново да е на власт.

91

Анонимен

преди 2 години

Троловете радеви да не се надяват, че инфлацията радева ще ги заобиколи.

90

БАНко

преди 2 години

ЗАПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СИЕЛА И СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!

89

Анонимен

преди 2 години

Икономическата истина ще ви отрезви и ще ви отвори очите. Когато разберете, че и заплатите ви, и спестяванията ви, вече са с 25-30% по-ниски измерени в покупателна способност спрямо 2020. Можете тогава да отидете и горещо да благодарите за това, а и можете отново да коленичите пред вашия фронтмен Радев.

88

Тато из Правец

преди 2 години

Много просто момче !!!

87

Анонимен

преди 2 години

Костовистите по принцип са воайори и ексхибиционисти... ...справка "знамето" на Радан дет' се развява из нета...