Снимка: БГНЕС

"Спалнята ми стана държавна". Това коментира пред bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обясни, че това е гнусен компромат, който са се опитали да пуснат.

"Най-циничното е там, че са сложили шкафче, което е подредено, когато ме няма и след това са платили на някой да ме снима, когато спя. Няма нито едно свързано с шкафчето и мен, когато спя", заяви категорично той.

Още по темата

Според Борисов, снимките са монтаж, но така и отказа да съобщи коя е  т. нар. "Мата Хари" на прокуратурата. "Няма да доставя на воайора Радев удоволствие, който с дрона летя да ми снима спалнята.", отсече лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и резултатите от агенциите преди изборите: "Ако са такива резултатите, каквито ги дават агенциите, тогава ще сложа различен кандидат за премиер, отдалечен от ГЕРБ. Разликата е 8-9 % между ГЕРБ и втория, сочат агенциите, значи не трябва да чегърта нито Радев нас, нито ние него. Ще възложа на избрания от мен премиер да разговаря с другите партии, ако това са резултатите и да съставят отговорно правителство, което да се ползва с доверие. Ще задържим за една седмица мандата, ще водим разговори.", заяви той.

Борисов не спомена дали ГЕРБ би управлявал с друга партия. "Надявам се до края на зимата да оживеем. Днес имаме 199 починали българи. В последните седем дни имаме 1101 българи, които няма да дочакат нито да се променим, нито да се оправим", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Август - септември трябваше да минем 70-80% от българите. В момента, в който дойдоха ваксините, имунизирахме 45 хиляди на ден. Щяхме да кажем, че учители, лекари да се ваксинират. Щяхме да имаме колективен имунитет. Всички бели държави го направиха. Не е хубаво, щеше да има протести. В момента поискаха от ЕК помощ.", заяви той и допълни, че е щял да загуби изборите, но България щяла да е като всяка европейска държава.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase