fallback

"Служебният кабинет се провали и с управлението на коронакризата. Мерките са социален геноцид. Оставка на Кацаров!", се чете в позиция на ВМРО.

Според тях управлението на МЗ е довело до „седем месеца хаос и бездействие и за 48 часа отнемат основни конституционни права на българите“. „Настроиха всеки срещу всеки. Безсилие и немощ е“, смятат от ВМРО.

От там отчитат, че в никакъв случай от партията не подкрепят антиваксърството, но $категорично се обявяваме против безпринципното налагане на мерки от страна на служебното правителство".

Oще по темата
"С въвеждането на зеления сертификат на практика за всички социални дейности, извън домашното битуване на българите, правителството на Радев ограничава основни човешки права, залегнали в глава втора на Конституцията на Република България. И го прави нагло и без никакъв опит дори да проведе адекватна ваксинационна кампания в държавата. Седем месеца безсилие и почти нулева ваксинация и като резултат – рекорден брой заболели и починали. И типично по болшевишки – ограничения за около 80 процента от българите", смятат от партията на Каракачанов.

"А граждани вече се готвят да протестират срещу държавата и срещу заведения, които им искат сертификат. Заведенията се канят да протестират срещу държавата. Лекари протестират срещу новите мерки, защото смятат, че няма да се спазват. Неваксинирани се питат защо са дискриминирани за сметка на ваксинираните. А преболедувалите все така не са напълно обхванати в облекченията. Всички се питаме защо администрацията, например, остава извън мерките. Честито! Настроихте всеки срещу всеки!", пише още в позицията.

Според ВМРО хората не вярват на служебното правителство, а работата му в посока овладяването на пандемията е чист провал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Убавци бря!!!

преди 2 години

Как добре изглеждат на снимката, целеустремено някакси! А в същност това са ... розовите зайчета на бате Жипко. Може да ги поплясква, подритва, под...такова... Но те винаги са на хранилката, а какъв апетит имат само!

34

Анонимен

преди 2 години

Тия на всяко гърне мирудия,но народа ги отсвири )

33

Анонимен

преди 2 години

На този *** зора му е да се провре под бариерата , затова плещи глупости в стил Боко еднокнижния !! Видяхме го какво може и колко надебеля за времето му в политиката , че даже простащината му стигна дотам , че не искаше да си плати и глобата от 300лв. че наруши мерките , които той създаде тогава !!! Хайде да няма нужда от повече селяни и фалшиви "патриоти" !!

fallback