35

Убавци бря!!!

преди 2 години

Как добре изглеждат на снимката, целеустремено някакси! А в същност това са ... розовите зайчета на бате Жипко. Може да ги поплясква, подритва, под...такова... Но те винаги са на хранилката, а какъв апетит имат само!

34

Анонимен

преди 2 години

Тия на всяко гърне мирудия,но народа ги отсвири )

33

Анонимен

преди 2 години

На този *** зора му е да се провре под бариерата , затова плещи глупости в стил Боко еднокнижния !! Видяхме го какво може и колко надебеля за времето му в политиката , че даже простащината му стигна дотам , че не искаше да си плати и глобата от 300лв. че наруши мерките , които той създаде тогава !!! Хайде да няма нужда от повече селяни и фалшиви "патриоти" !!

32

Мууунчо

преди 2 години

Нееееееер. Промяната продължава. Свиквайте. П. П. МОЖЕ ДА ГО ОБСЪДИМ ПАК АКО ПОЛУЧА ТОРБИЧКА

31

чудено

преди 2 години

До истина - Другата хубава новина , е че АКО се върне Борисов , може и да разбереш колко си прецакан и ОГРАБЕН за 12 г. , но това удоволствие ще продължи докато не стане така че умиращите от ГЛАД и МИЗЕРИЯ ще са повече от тези с ковид !!! НЯМА да поумнееш до степен да го разбереш , но пък ще го почувстваш !!!

30

Калеко Алеко

преди 2 години

До до 41 ... ами какво има да разбираш, в другите страни където има зелен сертификат са ваксинирани по 80% от населението и зеленият сертификат няма да изиграе ролята на Локдаун, при нас след като ваксините бяха осигурени от правителството на ГЕРБ, масовата ваксинация напълно се неглижира, зацикли и се провали от служебното правителство на фигуранта и мангъровците му, а сега се взимат неадекватни мерки за да се компенсира пълният провал на кацата и осакатената от назначенята му здравна система

29

истина

преди 2 години

Пълен провал на Радев и реваншисткия му временен кабинет. Големи провали в здравеопазването, икономиката,енергетиката и всичко което са изчетъркали. Кацаров и Рашков са еталон за провал. Добрата новина е че след 14.11.2021 няма да ги има.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Да не заблавяме че освен фигурант на Черепа, Румбата беше и беквокалист на Импексова, а в този лагер оставки не се дават, другарете се защитават до последна капка кръв и никога не признават грешките си, не като при ББ който при всяка фейк новина взимаше превантивни мерки и можеше да се освободи от всеки ... !!!

27

до 41

преди 2 години

В другите страни където има зелен сертификат пак ли Радев е виновен, че нещо не разбрах :)

26

Анонимен

преди 2 години

Сега всички популисти и такива пропаднали партии като ВМРО и Възраждане ще съберат гласовете на душевно болните в страната.

25

Асан

преди 2 години

Да си искат не ми пречат :)))

24

Дедо Гочо

преди 2 години

До каскаИ рекламно лице на търговска верига

23

Анонимен

преди 2 години

Само вижте тъпия им кандифчдат за президент.Онзи в ляво.Окраде ВТУ и бешв позорно уволнен два пъти от ВТУ..Срам.

22

Дедо Гочо

преди 2 години

Служебният кабинет се провали и с управлението на коронакризата.А вие патерици на Борисов се провалихте във всичко с изключение с кражбите

21

Асан

преди 2 години

Оставка на Шкембе войвода заради провал на изборите :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Какво точно предлагате господа, патрЕоти? Или само се упражнявате да мислите, което не ви се отдава. Вие ли ще направите кампания за ваксинация?

19

Мдаа

преди 2 години

Е добре лапкахте при бацо *** свьршиНадявате се за парламента *** едва ли ще ви огрее

18

Сата НАТО

преди 2 години

Всички са против мерките и сертификата, но за задължително ваксиниране... Тези хора са просто лицемери. Единствената правилна позиция е: Отмяна на всякакви забрани и ограничения и абсолютно доброволно ваксиниране.

17

Анонимен

преди 2 години

Вмро да си гледа Македония.Те са виновни за загубата на Македония в 21 век.

16

Асан

преди 2 години

Вътрешно македонска революционна организация :)))