Снимка: БГНЕС
fallback

Началникът на Второ РПУ в София е отстранен заради случая с с Венци Боксьора, обяви вътрешният министър Бойко Рашков.

„Не може един началник да не е знаел, че в неговия район е имал лица, които се занимават с наркотици и пребиват хората. Неговите служители са бездействали“, коментира силовият министър.

Рашков коментира и скандала с „Пандора пейпърс“.

„Трябва да се изследват фактите от службите в страната. За съжаление отново ще вървим след събитията“, заяви той.
Министърът на вътрешните работи обясни, че в „Арсенал“ са арестувани хора, които са искали да изнесат документи и продукция, важна за предприятието.

Oще по темата
Рашков обеща да изнесе и факти, свързани с изборите от 11 юли.

„В близките дни ще се спра на конкретни факти. Вчера в Кирково е заловен гражданин, който е заплашвал друг, че трябва да гласува за ДПС иначе няма да получи отопление през зимата.

Тези дни ще изнеса в публичното пространство множество подобни случаи във връзка с изборите от 11 юли, за да покажем как една партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват точно за нея. Тази статистика е приготвена доста отдавна и аз съм я спестявал до момента, но сега ще я изнеса, за да защитя името си. Чух изрази, като "репресия" и  "антидемократичност", което е свързано с моето име. Няма да позволя да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и от произволно хвърлени обвинения", каза още Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Anonimen

преди 2 години

Навсякъде има тормозени граждани от престъпниците на Гешев, а разследващите полицаи се правят на слепи и глухи. УВОЛНЕНИЕ!! НЕКА ДА СИ ЗАГУБЯТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ НА КОГО СЛУЖАТ _ НА НАРОДА ИЛИ НА ТИКВАТА И КАСКЕТЯ.

88

Анонимен

преди 2 години

Тоя боксьор що не го пуснете да се бие в неделята )

87

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ -УБЕДИТЕЛНО ПРЕЗИДЕНТ НА ПЪРВИ ТУР !!!!!!!

fallback