89

Anonimen

преди 2 години

Навсякъде има тормозени граждани от престъпниците на Гешев, а разследващите полицаи се правят на слепи и глухи. УВОЛНЕНИЕ!! НЕКА ДА СИ ЗАГУБЯТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ НА КОГО СЛУЖАТ _ НА НАРОДА ИЛИ НА ТИКВАТА И КАСКЕТЯ.

88

Анонимен

преди 2 години

Тоя боксьор що не го пуснете да се бие в неделята )

87

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ -УБЕДИТЕЛНО ПРЕЗИДЕНТ НА ПЪРВИ ТУР !!!!!!!

86

Анонимен

преди 2 години

За да се спрат тия из роди, трябва Гешев и Борисов да бъдат вкарани доживот в затвора. Гешев е покровителствал този Венци

85

Анонимен

преди 2 години

много хора колебаещи се към Герб с показния дослук вече с ДПС най малкото няма да идат да гласуват. Още нещо, не подценявайте обикновения турчин от делиормана или Кърджали. Минаха стадните години от 90 те. Още нещо бг турците в Бурса и Измир ще гласуват за Радев. Просто такава е депешата на Султана.

84

Лойко

преди 2 години

Пълни глупости. Членовете на ДПС гласуват като войници и не им е нужна никаква пропаганда и агитация,а и още повече и подкупване с дърва за огрев. Тази глупава терия се изтърка вече..Стой ,та гледай... На тези избори за Президент,нито един глас за Радев от ДПС.

83

А ти

преди 2 години

Защо спа досега бе, мек ере червено ! Или си твърде зает с политическите преследвания..!

82

Ss

преди 2 години

Като гледам герберастчета и дупесарчета са налазили коментарите. Браво Рашков само така. Бой по кратуните на тези полуграмотни калинки.

81

Анонимен

преди 2 години

Че само той ли ..има и други покрай,тъча )

80

Анонимен

преди 2 години

Старшината Рашков вдига яко рейтинга на ГЕРБ -СДС щом се появи по медиите ... Борисов трябва да го черпи за това. Между впрочем Рашков е единствения министър в света ,който е в челото на петте най-корумпирани лица в България ,няма достъп до класифицирана информация и за капак са го сложили да бори корупцията !!!!! ТОВА Е ПЪЛНА ЛУДНИЦА !!!

79

7373

преди 2 години

Много агресия вкараха в обществото тези. Как мислят да управляват? С агресия към обществото?!?! Много от тук коментиращите и ще бъдат като юдеите в Йерусалим. От "осанна" до "разпни го". Но май ще бъде късно. Повече от всякога се ползва лъжа и дезинформация на обществото. Демокрацията и законността са тотално погазени. Свободата също. Прочетете началото. Януари, февруари всички вкупом друго ще пишете-ако е разрешено.

78

До 85

преди 2 години

Ти залягай над уроците и не се мешай в политиката,че ако Рашков и рашковци дойдат ,ще се запознаеш с ,,гримьорната" с каменното корито на Московска 5/вход от към ул. Малко Търново/ Бая такива ,,революционери" като теб са минали ,а някои съвсем са си заминали от там, в онези години,точно по времето на другаря Рашков!

77

Анонимен

преди 2 години

браво, а бияча го натикайте къдет му е мястото

76

митко

преди 2 години

Във 2-ро РПУ са най-корумпираните ченгета.И така е от много години.А пишещите срещу Рашков амбриажи нека се обърнат към Боко тиквата,шофьора на Мето и новият общинар Иванов.Те отговарят цели 12 години за МВР.

75

Анонимен

преди 2 години

Не виждам никакъв смисъл в показните уволнения. Важно е да има ефект от работата на МВР. Все пак за всички докладвани случаи и присъди на подсъдимия са се подписвали хора с имената си-търсете вина в тях. Другото е ала-бала за пред медиите. Що народ така уволниха, а такива типове продължават да са под "закрила" и на свобода.

74

До 79

преди 2 години

Нещо си в грешка ,провери си информацията .Най много са изнесени в периода 2001-20010, точно 24 милиарда и 400 милиона а за последвалите 11 години около 4 милиарда.Явно нси прочел но не си слушал Колю Парамов.Най много са изнесени при Станишев понеже ,,бил неопитен и управление на държава" му било първото работно място ........Интересно как от 2001 до 2021 ги смятатНЯКОИ за 10 години??? И не беше ли свален Станишев именно заради огромна корупция? Я вно в този сайт повечето сте юноши бледи!

73

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че Рашков има гръбнак и точно той смятам, че може да се справи с мафията. Принципен и почтен мъж

72

Анонимен

преди 2 години

Рашков е страхотен! Как ми се иска той да натика Гешев и Борисов в затвора където им е мястото!!

71

Ама

преди 2 години

Рашкоооов, защо си позволил такива неща да се случват под носа ти толкова време, го ведо такова... !?!

70

Анонимен

преди 2 години

Рашков , на съд и в затвора ,заради огромна корумпираност...