Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков ще бъде полковник Невяна Митева, съобщава БНР.

Понастоящем Митева е председател на Сдружението на жените военнослужещи. В миналото е работила като специалист "Връзки с обществеността" във Военновъздушните сили.

Възпитаник е на Националната спортна академия и е представителка на златното поколение в българското плуване. Влиза в редиците на българската армия още през 1989 г., след като участва на Олимпийските игри в Сеул.  Има над 120 медала, купи и отличия, като държи националните рекорди на 100 и 200 метра „Бътерфлай“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

Анонимен

преди 2 години

До сега нямахме плувкиня на висш държавен пост. Който изобщо не ѝ е сигурен, но се бори. Цецоу Цветанов беше треньорски профил лекоатлет. Едни умници в това ГЕРБ, но май ги е срам да пробутат ритнитопковец. Мацето е втората жена на Бойковия генерал Матеев. Всеки е получил пагони както самия Бойко - целувайки ръка. Той на Гоце и Доган, а Матеев и Митева на самия Бойко.

140

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че военният чин е вице на Президент интелектуалец! Видяхме как когато шефът е военен държавата се бута към гражданска война, с оферта да въведем казармен ред и единоначалие под пагон!

139

Б. М.

преди 2 години

Найко, явно и те като теб имат килийно образУвание! Сега за момата. Да ме извинява, ама аз като бях в армията, командващ на нашите войски беше подполковник Каменов. КОМАНДВАЩ НА РАТИОТЕХНИЧЕСКИ ВОЙСКИ - ПОДПОЛКОВНИК. Със същите пагони?!?!?!?!?! Как ги раздават тези звания сега умът ми не го побира?!?!?!

fallback