141

Анонимен

преди 2 години

До сега нямахме плувкиня на висш държавен пост. Който изобщо не ѝ е сигурен, но се бори. Цецоу Цветанов беше треньорски профил лекоатлет. Едни умници в това ГЕРБ, но май ги е срам да пробутат ритнитопковец. Мацето е втората жена на Бойковия генерал Матеев. Всеки е получил пагони както самия Бойко - целувайки ръка. Той на Гоце и Доган, а Матеев и Митева на самия Бойко.

140

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че военният чин е вице на Президент интелектуалец! Видяхме как когато шефът е военен държавата се бута към гражданска война, с оферта да въведем казармен ред и единоначалие под пагон!

139

Б. М.

преди 2 години

Найко, явно и те като теб имат килийно образУвание! Сега за момата. Да ме извинява, ама аз като бях в армията, командващ на нашите войски беше подполковник Каменов. КОМАНДВАЩ НА РАТИОТЕХНИЧЕСКИ ВОЙСКИ - ПОДПОЛКОВНИК. Със същите пагони?!?!?!?!?! Как ги раздават тези звания сега умът ми не го побира?!?!?!

138

Анонимен

преди 2 години

На времето всички спортисти съзтезаващи се за армейски клубове получаваха някакво воинско звание. Ама това недоразумение в случая е подигравка с офицерството.

137

Найко

преди 2 години

Добре е че няма военно образувание,тези дни гледам цирк как генерали и адмирали се въртят около заседналия кораб и нищо не. правят та ми напомня Филма ,,Кацнал на едно дърво,,с Лий дьо Финес чакат генералите да се протърка кила от вълните и кораба да потъне.това с цивилни министри щеше да се реши за 2 3 дни е такова е военното образувание добре че Н.Митрва не е завършила такова

136

Ха-ха

преди 2 години

И в МВР и в БА е пълно с ВИФ-аджии. То и затова интелектуалното ниво там е такова, че да го е срам човек от тези институции.

135

Факт

преди 2 години

На пагоните виждам, че жената е подполковник. Много сте зле.

134

Nikola pan

преди 2 години

Притеснително е че е военослужащ от генерали се напатихме не ни трябват военни хунти,но доброто е че е топ спортистка и завършила НСА надявам се че е военна защото трябва да тренира а не по призвание .

133

Еее

преди 2 години

Той Боко си пада по спортистки.задяваги.,люби ги.,предлага евра,кюлчета, зависи на кое място е.важно е да е спортистката.

132

Луна-президент

преди 2 години

Гласувайте само за натуралните органик продукти на нормалните хора, квой туй ччудо бе, жена с пагони, нещо женско и липсва за да се пери с мъжки атрибути,

131

Подигравка

преди 2 години

До Данко Харсъзина Базовото военно образование се извършва във Военно училище. Да учиш във Военна академия без да си завършил военно учулище е смешно и подигравка с целия офицерски корпус. То е същото когато когато след 09.09.1944г. назначаваха за офицери хора с основно образование.

130

Анонимен

преди 2 години

Млада е за полковник ,но пък съпруга е генерал

129

Анонимен

преди 2 години

Председател на герб-магистралки.

128

Гроби Таласомо

преди 2 години

Като женският преобраз на Радев, Невяна е идеалният кандидат за президент, не Герджиков. Невероятно унижение ще е за Узунов и Копринков, ако Руми Зеленото Чорапче, загуби от фърчилката Невяна, защото и Невяна е фърчилка, макар и щабарска фърчилка;))) Проблем е само ниският й ранг, на снимката гледам, че е дори подполковник, не полковник, а добре е барем да стане поне генерал-майор. *** е, че Бойко е *** и залага на кумеца си, Геежикя, а така подкрепя Радев!

127

симпатяга

преди 2 години

Най-после нормална жена!Да е жива и здрава!Успех!

126

Маркс

преди 2 години

По-симпатична от свинята-майка Йотова!

125

Асан

преди 2 години

Ананас ше я повиши на генерал като Тиквата :)))

124

Emigrant

преди 2 години

Хайде 85%овите на сергията да са надплювате!Ще има награди,семки и бомбонки,а и по някоя загорка от спонсора в Дубай!И майка Тереза да беше станала кандидат за вице на Герджиков,щяхте да и измислите некой пучи масал!!Иначе немате нищо против секретарки на двойни длъжности,с двойни заплати,любовници за в работно време на псевдо генерали,Грипени?!На тях им правите св ирки,коленичите и са тръшкате по паважът,щот са същите из роди кат вас!!

123

Анонимен

преди 2 години

До 152По времето на Тошо състезателите на армейски и милиционерски отбори задължително бяха произвеждани в офицерски чинове.

122

Анонимен

преди 2 години

Що ве, азако имах *** като тази, бих се радвал, ама само кочове.......хахахахахаха :)))