Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Защо служебния министър Бойко Рашков не поиска пари за оградата на границата при актуализацията на бюджета? Това попита Александър Иванов  от ГЕРБ пред Нова телевизия.

„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е изградено, трябва да бъде поддържано. Да не забравяме кога беше изградена оградата и факта, че досега нямаше миграционен натиск. Г-н Рашков споменава за липсата на милиони за оградата. Защото тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета?”,коментира той.

По думите му парите можело да дойдат от шефа на НАП Румен Спецов, който е ощетил държавата с 1,5 милиона лева.

„От там могат веднага да се намерят пари за охрана на границата”, коментира Иванов.

„Правителството на Радев управлява вече 6 месеца и проблемите се трупат един след друг, а не се решават. Бизнесът също отчита това. Преди една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, коментира Иванов.

„Очаквайте съвсем скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде обществена фигура с огромен авторитет" , допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

ББ

преди 2 години

и троловете ви са импотентни...руски са...имат армия от безполезни...така загина гьобелс бедният,минусите ви нямат значение...не могат да променят генетични кодове заложени ни от Бог...Справедливост......може да заблудите за късо време...и накрая си плащате...така е от как свят светува...и така ще остане!...нечистоплътни и неграмотни!!!!

89

ББ

преди 2 години

хаха каква импотентност...гробарска,нали вие ни ограбихте и обслужихте финансово Симеонов и компания,да ви подкрепя...да строите "китиайски стени "бре,удобно не забелязвахте пробойните...залагайки "капни",това правите и с енергетиката в момента...не ви дреме за утре...днес ви е паднало да стрижете Народа ни престъпно...така загина османската...,преди нея византийската...прочетете Историята ни...има какво да научите..никога повече дпс-гроб!!!

88

Гербоид

преди 2 години

Тъпички са тия от ГРОБ и пак не разбрали. Всъщност гласуваха 5 милиона за ограда. На кой да чете

fallback