90

ББ

преди 2 години

и троловете ви са импотентни...руски са...имат армия от безполезни...така загина гьобелс бедният,минусите ви нямат значение...не могат да променят генетични кодове заложени ни от Бог...Справедливост......може да заблудите за късо време...и накрая си плащате...така е от как свят светува...и така ще остане!...нечистоплътни и неграмотни!!!!

89

ББ

преди 2 години

хаха каква импотентност...гробарска,нали вие ни ограбихте и обслужихте финансово Симеонов и компания,да ви подкрепя...да строите "китиайски стени "бре,удобно не забелязвахте пробойните...залагайки "капни",това правите и с енергетиката в момента...не ви дреме за утре...днес ви е паднало да стрижете Народа ни престъпно...така загина османската...,преди нея византийската...прочетете Историята ни...има какво да научите..никога повече дпс-гроб!!!

88

Гербоид

преди 2 години

Тъпички са тия от ГРОБ и пак не разбрали. Всъщност гласуваха 5 милиона за ограда. На кой да чете

87

Анонимен

преди 2 години

Проблемите не се "трупали", *** - трупат се един през друг и ще продължават да се трупат! Пък вие си дремете, докато ви изяждат и цените, и сметките, и Чашковите репресии под диктата на мОндрьо - е, тъкмо да си поживеете и вие при коМУНЬОизма!

86

Къро

преди 2 години

Колко пък ще откраднат руските комунисти за една, две години? Десетина милиарда? 20?!? Да ги крадат, няма да е за първи път. После пак ще изберем ГЕРБ и ще възтановим държавата и ще се освободим от руско иго.

85

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Ами защото "казуса" НЕ Е от компетенцията И НИВОТО на Конституционния съд бре!!!...АКО има подаване на "Документ с невярно съдържание",ВСЕКИ ГРАДСКИ СЪД ще се произнесе за нула време!..Конституционния съд тълкува ТЕКСТОВЕТЕ ОТ Конституцията,НЕ СЕ ЗАНИМАВА с ЧАСТНИ спорове и заяждания!..Злобарите "сезираха" КС САМО ЗА ДА ПРИДАДАТ "тежест" на заяждането си!

84

Анонимен

преди 2 години

В този форум има роднини на конституционни съдии. Може ли да ни кажат, защо КС още не се е произнесъл по казуса с гражданството на Кирил Петков? Вярно, че вече не е министър, но има намерения да става депутат и отново да бъде министър. Ужасява ме мисълта, че има прекрасен български висш закон, който е над другите, но всеки си мисли че може да го тъпче и че онези, които трябва да го защитят, спят.

83

Анонимен

преди 2 години

До: номер 72 (гражданин) Да, в ред съм, що питаш? И да, не само съм чел Конституцията. Учил съм я. Имам и леля която е конституционен съдия. А правителството е на Стефан Янев. И то е с ограничени правомощия щото е служебно. А да, президентът го е назначил, ама само толкова. И какво е виновен Радев, че не можем едни депутати да изберем? Редовен премиер се назначава от парламента, а не от президента. И това е според Конституцията, която не знам дали си чел...

82

СМЕХ....

преди 2 години

АЙДЕ ПОНЕ РЕШИ ПРОБЛИМИТЕ С МАРИЦИТЕ....ЗАЩОТО ИМА ДА ПЛАЩАМЕ ВРЕДНИ ЕМИСИИ...И ЗА УМРЕЛИТЕ...ХАХАХААА

81

СМЕХ....

преди 2 години

Е, КАК ЩЕ ГИ РЕШИШ ПРОБЛЕМИТЕ, КАТО И ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖЕШ ДА СЪСТАВИШ...ХА, ХА.

80

Анонимен

преди 2 години

Един по един изкачат проблемите създадени от ГЕРБ. Ще трябват много години, за да възстановим България от управлението на ГЕРБ.

79

Анонимен

преди 2 години

Иванов: Правителството на Радев управлява вече 6 месеца..." И истината: служебното правителство на България назначено според конституцията от президента на България е от няколко дни, а не от 6 месеца. Предишното служебно правителство на България беше от 11 май 2021. Тези две правителства на България управляват общо от 4 месеца и 14 дни, а не от 6 месеца, както лъже този от ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 2 години

Проблемите се трупат, защото са заложени от ББ. Който и друг да дойдеше пак щеше да е същото. Пари нема, действайте!

77

анонимен

преди 2 години

Кучето на фигуранта.

76

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред моя президент Радев! Аз съм служил в армията на България. Само една дума на моя главнокомандващ и ще изрина Герб и ДПС

75

До111111

преди 2 години

Абе чалгарче ,защото преди 13г. не беше построена

74

ид.и.от

преди 2 години

Вижте го само как се е облегнал и гледа като на.ср.ан.

73

ПроСоТо

преди 2 години

До Реалист..добре,щом твърдиш,значи е "истина":..-"Радефф е играл с Трифчо"...Хубаво,но къде остави ОСТАНАЛИТЕ?.."Трифчо" НЕ беше основния "фактор"!!! И гробарите,и бесепарите върнаха мандата!..Можеха спокойно да минат БЕЗ "Трифчо",простата АРИТМЕТИКА го доказва!...Но неее,всеки се опъна като магаре на мост...Сега Радев бил виновен,щото.."Бил играл с КУЦИЯ КОН Трифчо"..."Щуротии на кутии"!

72

111111

преди 2 години

А тия смешници герб що не я ремонтираха 13 години?

71

мисирка

преди 2 години

И нито дума тук за делегацията от ЕП, която питала Гешев за едни снимки.