Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Председателят на НС Ива Митева обяви, че ще остане в партията ИТН, но няма да става неин член и ще се опита да влезе в следващото НС. Тя обави, че се отказва от охраната си от НСО, предава Bulgaria ON AIR.

"Имах колебания да се занимавам с политика. Мисля, че ако вие бяхте на мое място, също щяхте да имате тези колебания. Не е лесно. Когато влезете в НС нещата са много по-различни. Длъжна съм да опитам за последен път", коментира Митева.

На първо четене беше приет Законът за закриване на специализираните съдилища. Беше приет и докладът на адв. Николай Хаджигенов от комисията, която разследваше дали е имало полицейско насилие на протестите от миналото лято.

Заседанието беше затворено за медиите, тъй като се разглеждаха класифицирани данни от дните на протестите миналата година, както и свидетелски показания относно това дали са използвани специални разузнавателни средства срещу протестиращи.

От ГЕРБ се усъмниха и посочиха, че нарочно е закрито заседанието. След приемането на доклада, адв. Хаджигенов определи случилото се "като най-ужасяващото престъпление срещу правата на българите". От доклада стана ясно, че над 130 души - журналисти, съдии, политици са били подслушвани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Да различни са

преди 2 години

Не носиш никаква отговорност за това, което говориш и вършиш, много често правиш точно обратното на това което си обещал, преди да те изберат. Гледаш да уредиш себе си и колкото се може повече от роднините и приятели те си на разни синекурни службици, ползваш се с разточителни привилегии, които с нищо не си заслужил. Готов си винаги да стъпчеш собственото достойнство, ако изобщо имаш такова, в името на изгодата. Нямаш ценностна система, различна от "далаверка да има". Наистина е трудно

28

Анонимен

преди 2 години

Зад звездичките е думата п---а---р---а---з---и---т.Има такова понятие в литературата.Такива са думите - всъщност, фактически, които запълват паузите ,докато измислиш какво ще кажеш. Примерите са много.

27

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам разговори с хора, които започват всяко изречение с "вижте"!Това е дума - *** и второ - показва чувство за убеденост в превъзходство. Човек, на когото всичко му е ясно и е "избран" да ни "отвори очите", защото не виждаме.

fallback