29

Да различни са

преди 2 години

Не носиш никаква отговорност за това, което говориш и вършиш, много често правиш точно обратното на това което си обещал, преди да те изберат. Гледаш да уредиш себе си и колкото се може повече от роднините и приятели те си на разни синекурни службици, ползваш се с разточителни привилегии, които с нищо не си заслужил. Готов си винаги да стъпчеш собственото достойнство, ако изобщо имаш такова, в името на изгодата. Нямаш ценностна система, различна от "далаверка да има". Наистина е трудно

28

Анонимен

преди 2 години

Зад звездичките е думата п---а---р---а---з---и---т.Има такова понятие в литературата.Такива са думите - всъщност, фактически, които запълват паузите ,докато измислиш какво ще кажеш. Примерите са много.

27

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам разговори с хора, които започват всяко изречение с "вижте"!Това е дума - *** и второ - показва чувство за убеденост в превъзходство. Човек, на когото всичко му е ясно и е "избран" да ни "отвори очите", защото не виждаме.

26

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с халипавата Ива.

25

Анонимен

преди 2 години

Тая се накъка от един емейл от бездомник къде го хванаха преди да го е изпратил, а ние очакваме такива като нея, да дадат мило и драго за нашата Родина. Да се махаш от екрана пелтек ***. Искала била да бъде в НС. Никога сме нямали толкова пош.ли, корумпирани и неприятни политици. Е с изключение по комунизма разбира се!

24

Асан

преди 2 години

Остава у ИТН ама не плаща членски внос Хитра лисичка :)))

23

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

И БАБА МИКА БИЛА ГОТОВА ДА ВЛЕЗЕ И В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ТА ДА СИ ДОЖИВЕЕ ДНИТЕ ПРЕД ПУБЛИКА... В СИНДИКАТИТЕ НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕЛ ЗА СЛИВА...

22

Тинтири-минтири

преди 2 години

Семпъл джус на бастички - т. е. пълно недоразумение. Това няма ли някой близък роднина, който с обич и загриженост да го хване за ръка и да го прибере в къщи, да не става пак за кашмер.

21

Анонимен

преди 2 години

Скована, неопитна, не беше flexible. Накрая дори бездействаше. Ако Мая Манолова беше на нейното място, щеше да свика най- малко 2-3 извънредни заседания. Но Ива не си мръдна пръста. Интересчийка.

20

Анонимен

преди 2 години

ТОВА СЕ КАЗВА КОЗАЕЦ - ХЕМ ДА ОСТАНЕ В ИТН, ХЕМ ДА НЕ БЪДЕ НЕИН ЧЛЕН!!! ЯВНО НЕ СЕ ЧУВСТВА ОТГОВОРНА ЗА БЕЗПЛОДНАТА ДЕЙНОСТ НА 45 и 46 НС. ОСОБЕННО НА 46-то!!! КАТО ЗЕЛЕНИ МАЙМУНИ РАЗПИТВАХА СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ СЯКАШ ИМАТ 4 ТОДИНИ, А НЕ МОЖАХА ДА ПРИЕМАТ ЗАКОНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ СЪДИЛИЩА!!! ЯВНО, ЧЕ ИТН НЕ СА СМЯТАЛИ ДА ГО ПРИЕМАТ!!!

19

КОЙ YБИBA БГ ОФИЦЕРИ

преди 2 години

ТЕРЗИЕВ... МАНЧЕВ.............. ЧЕРНАТА КУТИЯ..... -ЧАКАТ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ........

18

Ха ха!!!

преди 2 години

А на мен така ми липсва майсторката на поцинковани кофи от Кърджали! Какъв 'интелект', какво 'излъчване', какви 'правни познания'....

17

Анонимен

преди 2 години

16 О, да, не била член на ИТН, но бе номинирана от ИТН, за председател на парламента. Винаги се е движила с протекции.

16

нн

преди 2 години

Марионетка. Не била член на ИТН, но се натиска. Ясно, изгря и заляза. Следващиия Парламент на банката, ще мине и без тебе.

15

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева, да се събуди, защото сънува с отворени очи. Получи своите 5 минути, от Слави чалгаря, който излъга електората и се взе много на сериозно. 46 НС е позор за демокрацията в България и парламентаризма у нас.

14

Анонимен

преди 2 години

До РУСКИ ЕНИ-ЧАР Е__ОЧЕВАДЕН ФАКТ Е, ЧЕ НЕ СТЕ СЛУЖИЛИ В АРМИЯТА, ИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИКОЙ ВОЙНИК, СЕРЖАНТ ИЛИ ОФИЦЕР НЕ Е ПОЛАГАЛ КЛЕТВА "ЗА ВЯРНА СЛУЖБА КЪМ ВС на ВД/СССР...",А ЕДИНСТВЕННО ДА ЗАЩИТАВА РОДИНАТА УМЕЛО, МЪЖЕСТВЕНО ДО ПОСТИГАНЕ НА ПЪЛНА ПОБЕДА НАД ВРАГОВЕТЕ!!! ТАКА КАКТО ДЕЙСТВА м-р ТЕРЗИЕВ, КОЙТО СЛЕЗЕ НА ПРЕДЕЛНО НИСКА ВИСОЧИНА ЗА ДА ПОРАЗИ МИШЕНАТА КАТО ЗАГИНА, ЗАЩОТО ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ - ДА БРАНЯТ БЪЛГАРИЯ!!!

13

MaйMyнaтa

преди 2 години

Тегава работа эе да става в политиката, учат се с години и след години се накрадад. А после народа ги пуска, да си харчат окраденото на воля.

12

РУСКИ ЕНИЧАР Е

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ.......... ДАЛ КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ КЪМ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР/СССР............. ДАДЕНА КЛЕТВА - НЕ СЕ ПРЕСТЪПВА.........

11

Нане

преди 2 години

Еееее... Ивето определено, ще ми липсва... Друго си е, кат ми измяука сутрин, кат се събудя...И вземем, че така се облекчим без да искам...)) Направо ми действа, кат масаж с щастлив край...

10

Христо от Н. Загора

преди 2 години

За най-жалкият председател на най-жалкото народно събрание в българската история или добро или нищо. По добре нищо.