Снимка: Facebook
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките си в страната, като днес посети село Медовец край Дългопол, където се появи като изненадващ гост на сватба.

"Позволете ми да кажа на булката да е щастлива и да има много деца", обърна се към булката Борисов.

Лидерът на ГЕРБ инспектира изградено спортно и футболно игрище, като след това се отправи и към местната детска градина, която е основно ремонтира с пари, отпуснати преди време от неговия кабинет.

"Някои обявиха министър на ромите, мислейки, че ще спечелят този етнос. Аз мисля, че това, което направихме ние, да върнем децата в училище и да дадем над милиард за образование е по-добро. Детски градини, спортни площадки и после 80% гласували за ГЕРБ, е за кой да гласуват“,  попита лидерът на ГЕРБ.

"Сега искат петият и шестият да направят правителство, ама те да не участват, а да сложат някакви хора, да не носят отговорност. Моделът "Борисов" е да носиш отговорност. Те сега искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници. Ако правите правителство, Мая - премиер, Корнелия и Хаджигенов – министри", заръча Борисов и продължи:

"Да видим техния модел с нашия. Да си направят правителство, техният модел е безотговорност. Политиката е за политици, не за аджамии. Да понесат, да знаем, че Мая е свършила това. Хем им се иска, те седнаха, наготово. Първата партия иска да е опозиция, втората сме опозиция, а петата и шестата искат да управляват", заяви още Борисов и продължи:

"Като видят сега, една година, че нищо не се прави, "Хемус" е жизненоважна за вас. Обикалях, давах им зор, на 1 юли щеше да е готово. Мантинелите само сложиха, нарочно не я пускат. И нарочно не я пускат, хората се избиват там на Белокопитово".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

297

Анонимен

преди 2 години

Никакво допускане на герб до нови избори без финансова проверка на бившето им правителство, вкл. семействата им. Всичко си е в реда на закона, имаме право да искамесъщо проверка защо оградата на границата с турция не е поддържана ? Това е безстопанственост и то преднамерена, знае се че никой няма да им търси сметка.

296

Анонимен

преди 2 години

След като бойко вече не е премиер, след 12 години във властта, трябва да му се направи проверка на имотното състояние. Знае се колко му е била заплатата. Чели сме как в Израел например бивш премиер след дълго премиерстване почват да го разследват за финансови злоупотреби. Същото нещо и във Франция със Саркози, съвсем пресен случай с премиерката на Финландия -- възстановява разходи от собствения си джоб. В Норвегия също правят проверка на действащата премиерка за по-сигурно. В България кога?

295

1

преди 2 години

да др.борисов,политиката е за политици,не е за пожарникари.

fallback