297

Анонимен

преди 2 години

Никакво допускане на герб до нови избори без финансова проверка на бившето им правителство, вкл. семействата им. Всичко си е в реда на закона, имаме право да искамесъщо проверка защо оградата на границата с турция не е поддържана ? Това е безстопанственост и то преднамерена, знае се че никой няма да им търси сметка.

296

Анонимен

преди 2 години

След като бойко вече не е премиер, след 12 години във властта, трябва да му се направи проверка на имотното състояние. Знае се колко му е била заплатата. Чели сме как в Израел например бивш премиер след дълго премиерстване почват да го разследват за финансови злоупотреби. Същото нещо и във Франция със Саркози, съвсем пресен случай с премиерката на Финландия -- възстановява разходи от собствения си джоб. В Норвегия също правят проверка на действащата премиерка за по-сигурно. В България кога?

295

1

преди 2 години

да др.борисов,политиката е за политици,не е за пожарникари.

294

Не че нещо, ама..

преди 2 години

да попитам??? На този ден колко сватби е имало в региона??? Явно ББ знае всичко и специално е избрал точно тази сватба! Няма случайни неща. И сватбите са на отчет!

293

Анонимен

преди 2 години

Да се ожени за Къдравата Сю, белким миряса най,-после

292

Шат на патката глава

преди 2 години

Шах и мат с пешката!Гласоподавателка от Варненско разби хвалбите на Бойко Борисов ..... https://segabg/hot/category-bulgaria/glasopodavatelka-varnensko-razbi-hvalbite-na-boyko-borisov

291

1

преди 2 години

Празнувай Българио,слънцето ни се жени,и е вече готов за президентските избори.

290

PR Севдиту

преди 2 години

Свети Толупий трябва да си смени шивача, че тези криви ризи в коремната област дет' му ги шие загрозяват убавеца! Или е от онея суджуци за които "нищо не знае"?

289

интересува ме!!!

преди 2 години

Бойко, утре ще помагаш ли като колят прасе в някое село? Пак ще те снимат,искат хората да видят мускули и как помагаш. Не може по Коледа да те открият. Нали разбираш от всичко? Прасе не може да не си колил, нали? Човек от народа ли си,или не????

288

Иво

преди 2 години

Боко таралежа трябва да го запишат в Гинес като най-големия интригант, родил се някога. Цялата държава съсипа и вкара в плоските си интрижки и все другите са му виновни. А колко е *** горкият. Какъв социалистически *** трябва да си да гласуваш за този?!?

287

Анонимен

преди 2 години

До Активист на БСП - Господин активист на БСП - Борисов подари на младоженците ПАРИ В БРОЙ -поставени в плик !!! Сигорно сте от БСП щом не сте видяли.....Вие нищо , което е значимо не виждате.....

286

Активист на БСП

преди 2 години

Даде ли подарък ???Или яде и пи на аванта както винаги?!?

285

T

преди 2 години

Добре беше при Тошо, сега само далавера!

284

Анонимен

преди 2 години

Милиционер

283

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко и Ердоган ще оправят света!

282

ай сега

преди 2 години

Бил сред народа, бла-бла. Наобикаля стадото само преди избори и като му припари. През останалото време си дремка до шкафчето, очите му не виждаме даже;

281

Анонимен

преди 2 години

Както винаги,точен и в целта! Давай Бойко!

280

Анонимен

преди 2 години

До 297 Чака да откриете чекмеджето с милярдите дето му ги изтипосахте в спалнята.Ама нещо се изпариха ,като Мата Хари.Тука има ,тука нема и накрая нищо нема.Ако имаше майко мила какви чудеса щяхме да гледаме.Язък ,напразно точихте зъбки, но останахте гладнички

279

Анонимен

преди 2 години

Лакардиите на Бойко Крадливия ( Бай Тошо 2)

278

Стоян

преди 2 години

До 296 Ами поръщай бе,някой да ти пречи?Даже си сложи и памперси. Борисов каква вина има,че си грешка на природата?!