Снимка: БГНЕС
fallback
"И днес продължават престрелките между представители на различни партии и внушения за всякакви договорки. Всеки е срещу всеки. Прави ли ви впечатление, че в последните дни един човек мълчи? Мълчи и вероятно доволно потрива ръце.
Oще по темата
 
Ако всички не проявим разум, принципност, спокойствие и стабилност, наесен ще върнем Борисов. А с него и модела му на управление, който и без това още не си е отишъл", написа лидерът на социалистите Корнелия Нинова в профила си във Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

364

ББ

преди 2 години

До Emigrantи как я стабилизира бре...с пари от ЕСССР...строи руско турски потоци...с нашите данъци,ама за последните 30 г.са закрити над 1500 училища...даскала едвам смогваше да си купи хляба...не ви ще образовани и с ценности...необразовани лесно ви продава...имат сделка с ЕСССР...геноцид...престъпление...кой може да ги накаже....Народите ни...до 5 г. ЕСССР ще гори в Ада...и...политическата ще си понесат последствията!!!Света ни ще оцелее...Бог да пази САЩ...единственият защитник Свободата ни!

363

ББ

преди 2 години

До Ти му викаштака убихте виденов...този път ще сбъркате,Народани е основният играч...70 %...са ходили по-света...верно като роби...ама им е писнало от робство...вашите с яхти и златни карти...ограбени от животите на нашите...починете си...Президента ни Радев...е последният изкачил Шипка с Народа ни...този път биковци не могат да ни заблудят...Чиста и Свята!!!парите ви не са ценност!моля приятелите ни от САЩ...помогнете ни...няма да го забравим...лоялен и почтен Народ сме!!!Справедлив Свят!!!

362

Ти му викаш

преди 2 години

Бойко се дръпна да си почине за първи път от 10 години и какво излиза?Пак бил виновен на КН,а може би и на Ражков патрашков,че са пи кали накриво или са сърдити,че не ги изпедеца Гешев и сега да се разхождат по дворовете на сливенския и на централния с екипите на Локо Пловдив вместо да рушат държавата да дрънкат простотии и да вършат престъпления и налудности с които да докарат България до 5тата национална катастрофа от 9ти 44 насам!!Махаме Грипена октомври и съд за червените мародери,до един!!

fallback