364

ББ

преди 2 години

До Emigrantи как я стабилизира бре...с пари от ЕСССР...строи руско турски потоци...с нашите данъци,ама за последните 30 г.са закрити над 1500 училища...даскала едвам смогваше да си купи хляба...не ви ще образовани и с ценности...необразовани лесно ви продава...имат сделка с ЕСССР...геноцид...престъпление...кой може да ги накаже....Народите ни...до 5 г. ЕСССР ще гори в Ада...и...политическата ще си понесат последствията!!!Света ни ще оцелее...Бог да пази САЩ...единственият защитник Свободата ни!

363

ББ

преди 2 години

До Ти му викаштака убихте виденов...този път ще сбъркате,Народани е основният играч...70 %...са ходили по-света...верно като роби...ама им е писнало от робство...вашите с яхти и златни карти...ограбени от животите на нашите...починете си...Президента ни Радев...е последният изкачил Шипка с Народа ни...този път биковци не могат да ни заблудят...Чиста и Свята!!!парите ви не са ценност!моля приятелите ни от САЩ...помогнете ни...няма да го забравим...лоялен и почтен Народ сме!!!Справедлив Свят!!!

362

Ти му викаш

преди 2 години

Бойко се дръпна да си почине за първи път от 10 години и какво излиза?Пак бил виновен на КН,а може би и на Ражков патрашков,че са пи кали накриво или са сърдити,че не ги изпедеца Гешев и сега да се разхождат по дворовете на сливенския и на централния с екипите на Локо Пловдив вместо да рушат държавата да дрънкат простотии и да вършат престъпления и налудности с които да докарат България до 5тата национална катастрофа от 9ти 44 насам!!Махаме Грипена октомври и съд за червените мародери,до един!!

361

Emigrant

преди 2 години

Няма модел Борисов,има модел ЕС,парламентарна демокрация.Ва тниците се уплашиха,че Бойко стабилизира държавата,че им подгони перачите на пари,черепи олигарси,задейства хъбовете за газ с което отряза пътя на ГАЗ пром да ни изнудва,направи България да блести в сравнение с окъ каната от всякъде расия.Като капак закупи най модерните истребители от САЩ,като не позволи на рузкия аватар да ни овътри с Грипен,излови БГ шпионите и изгони руските шпиони от посолството.Как да не му сменят моделът ?!

360

Миряна

преди 2 години

Тая Нинова да не си въобразява ,че БСП ще дойде на власт *** и долна комунистка социалистка,бе изгонена от Станишев за гешевти, сега се пъчи и прави на чесна и почтенна.Как искам да изчезнат от екраните заедно с Мая Манолова и Татяна Дончева. За Славчо милионера чалгар да се скрие някъде далеч и да не се връща в България да я излага.

359

Дон Педро

преди 2 години

Курнелийо нали казваше : Ела вън да се разберем по мъжки ??? Къде са ти сега топките, за изпълнение на това което си изрекла ???

358

dj dance mashine

преди 2 години

Че има има не днеска в магазина един ми вика сваляи маска.Лично ще я нося и спазвам доде мине това а то се някои ден ще ми доиде края

357

dj dance mashine

преди 2 години

От тия ковид варианти ще има поне още три години докато не окрадат Европа и станем за резил с глупостите си не бе болести злоба завист

356

dj dance mashine

преди 2 години

До ББ цялата ти държава куца но куца не от вас а от кражбите на БСП те окрадиха държавата и заемат пая както помощите от Евросъюза така и останалото и по тоя начин образуват ковида за да крадат докато могат а за работа се работи по тая причина ти го гарантирам но тия крадци крадат и лъжат затова са пребоядисани в ГЕРБ и колкото по рано се махнат толкова по добре за свестните хора а не да блъска корупцията и оня да ми вика ходи си що бе да нее различен

355

Анонимен

преди 2 години

Бацун както се прави, че е против на практика ще направи всичко да мине кабинета Слави/Доган. Също и Корнела. Библиотекарите не пускат кокала.

354

Те са трима

преди 2 години

Трима чакат, да състави правителство ИТН с БСП и ДПС, Бойко,Доган и Слави,Корнелия ще бъде преметната от тях,12,5 милиарда евро,чака България,Слави и компания ще се включат в усвояването,заедно с Герб и ДПС,излезнат ли Герб да падне кворума на 177 гласа ИТН с БСП , ще имат мнозинство от 89 гласа,за съставяне на правителство,след това Герб и ДПС ще ръководят парламента заедно с ИТН.

353

Анонимен

преди 2 години

Нинова да не би по детски да се сваля на Бойко? Защо ми иска вниманието.

352

Подобна ситуация

преди 2 години

след освобождението. И докараха управници отвън. Освен да си внесем правителство, щот явно никой не става, обвързани кат свински черва. Така че нов Фердинанд ни трябва, те тва е нова система, другото е та шак

351

Анонимен

преди 2 години

Тук герберясслите *** много активни, но нека кажат как все фирми на Пеевски печелят строителните поръчки, къде отидоха един милиард за винетната система, защо само определени фирми режат гората и още хиляди примери има. Не са къщи и кюлчета, но отговор няма. За Гешев и Цацата да не говорим. Кой си ги избра бе троляк. Кой назначи КЗК и КФН - все прислуга на мафиоти. Кой даде крайбрежието на бандюгите. Мноооого въпроси

350

Анонимен

преди 2 години

Права е Нинова,ама кой да я чуе.

349

БАЦЕ ОТТЕЧЕ У КАНАЛА

преди 2 години

ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

348

Fax from Kazan

преди 2 години

Дано наесен народът се опомни и си гласува за Бат Бойко, тези очевидно не могат да се справят.

347

Политик с топки

преди 2 години

Казва им го Корнела, че с инат и простотия ще върнат бай0ня, но явно всички са ортаци и играят за байХ0я и Доган...В тая страна май остана сал един мъж с топки и това е Корнелия... всичко останало са пЪтьовци с памперси!!!

346

1

преди 2 години

До Анонимен-381 точно в сужебно жилище и то на премиер,ще ги съхранявам,защото отраната няма право да влиза в това жилище,къщата я видя цяла Европа,само ти не си,испанската полиция разследва,след продажбата и,защо така скоропостижно мис "бикини"я продаде тогава,мислил ли си?

345

БСП

преди 2 години

В първите редици на борба със статуквото, чисти и неопетнени цели 130 славни години