Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Поради лични причини кандидатът за правосъден министър на ИТН Момчил Иванов се отказа от позицията. Това съобщи номинираният за премиер Пламен Николов.

Oще по темата

"Защото всичко онова, което се наложи да преживее като изказванията и публикации в пресата, не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага“, обясни Николов.

Той добави, че новата кандидатура ще бъде обявена съвсем скоро.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов упрекна част от медиите, че разпространяват фалшиви новини за Иванов.

"Възхитен съм в кавички от част от медиите за фалшивите чатове, които публикуваха, за ада на който подложиха семейството му. На изборите за кмет на София една жълта медия извади секси снимки на дамата, с която живее кандидатът от ДБ и всички бяха възмутени. Сега медии се превърнаха в жълти чатове", обвини той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

Анонимен

преди 2 години

Упс! Да влезе следващият! След Момчил Иванов влиза треторазряден адвокат от Видин, който нарече Борисов "престъпник". Това изглежда, е единственото му, сериозно качество, за този пост.

168

Анонимен

преди 2 години

От по-учудващо е, другото предложение на ИТН, за правосъдие министър. То е на треторазряден адвокат от най-бедния регион Северозапада, Видин. Който се прочу с изказването си, че Борисов е престъпник. Все пак, един юрист, би трябвало, добре са знае, че всеки се ползва с презумпцията за невинен, до доказване на противното. Нали, антигерб партиите, се бореха срещу "нахлуването" в президентсвото и неспазването на точно, тази презумпция?

167

Ако не бяха жълтите

преди 2 години

новини и вас нямаше да ви има,бе Тошко.Лъжите,клеветите,компроматите,тормозът над гражданите под форма на протести,бяха и са любимо оръжие на амбициозните властолюбци да свалят предишната власт.А сега, като се самоизяждат,взеха да реват колко лошо било това.Извадихте низките страсти на показ и не ви харесва.Тогава приемете закон за медийното пространство-зад всяка новина да стои конкретно лице,което да отговаря персонално,без да нарушава конституционната презумпция за невинност на хората.

fallback