169

Анонимен

преди 2 години

Упс! Да влезе следващият! След Момчил Иванов влиза треторазряден адвокат от Видин, който нарече Борисов "престъпник". Това изглежда, е единственото му, сериозно качество, за този пост.

168

Анонимен

преди 2 години

От по-учудващо е, другото предложение на ИТН, за правосъдие министър. То е на треторазряден адвокат от най-бедния регион Северозапада, Видин. Който се прочу с изказването си, че Борисов е престъпник. Все пак, един юрист, би трябвало, добре са знае, че всеки се ползва с презумпцията за невинен, до доказване на противното. Нали, антигерб партиите, се бореха срещу "нахлуването" в президентсвото и неспазването на точно, тази презумпция?

167

Ако не бяха жълтите

преди 2 години

новини и вас нямаше да ви има,бе Тошко.Лъжите,клеветите,компроматите,тормозът над гражданите под форма на протести,бяха и са любимо оръжие на амбициозните властолюбци да свалят предишната власт.А сега, като се самоизяждат,взеха да реват колко лошо било това.Извадихте низките страсти на показ и не ви харесва.Тогава приемете закон за медийното пространство-зад всяка новина да стои конкретно лице,което да отговаря персонално,без да нарушава конституционната презумпция за невинност на хората.

166

ШибиРиби

преди 2 години

Ала бала семейни причини и жълти новини. Изцепи се че щял да преследва *** и му набиха канчето за нула време.

165

Слави

преди 2 години

-Тошко слезни от черешата там няма банани тука не е африка.

164

ХоХо

преди 2 години

Излагат се като кифладжии с разни простотиии във Фейсбук а после реват че медиите са виновни !!! ХАХАХА

163

Анонимен

преди 2 години

А Тошко не може ли да стане правосъден министър ?

162

9

преди 2 години

И на образованието/хал хабер си няма от образование/ и на МВР/мафиот/!

161

Аланкоулу

преди 2 години

А-аааааа, ... добре ви беше, когато ръсехте лъжи и манипулации за предишните управляващи !!! А сега - лошо било ! С вашите камъни по вашата глава ! Същите лъжци и манипулатори са и Христо Ивановците и на Мая мутрите. С лежането по жълтите павета миналата година, не докарахте нищо по-добро, а само хаоса и безвластието са завърнаха в България ! Това е истината и скоро дори и най-върлите ви фенове ще го усетят !

160

Анонимен

преди 2 години

Момчил Иванов не знае ли, че всички гледат под лупа бъдещото правителство и търсят грешна стъпка? Не можеш да споделяш всички свои мисли. Някои трябва да останат скрити. Така е в политиката, надлъгване и лицемерие. Или си мисли, че е много важен и без него не може?

159

Кифла Силиконова

преди 2 години

Къде ще се проведжа кастингът?Чух, че нещо жартиери трябвали?Аз си нося - черни кожени и розови с пухчета. Не само за министЕрка, ами и за прИмьерка ставам.

158

Анонимен

преди 2 години

Какви съобщения си е разменял Момчил Иванов със студентка ? Някой знае ли?

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Ще разследва схеми с офшорки за изпиране на пари сигурно. Ооооо, забравих. Той самият като бизнес върти такива схеми. Плагиат и офшоркаджия е предложен за министър на МВР, което разследва офшорни схеми и пране на пари, при основен приоритет на близките години в ЕС борба с прането на пари. Бакърджиева, пък, е съпруга на тежък престъпник и ще е в друг основен приоритет на ЕС с ОГРОМНИ ПАРИ- екология, зелена сделка. И не са избрани да слушкат и помагат да се краде?

156

Пич

преди 2 години

ИТН върви 100% по стъпките на ГЕРБ. Предлагат калинки, след като хората ги разкрият, те ги уволняват. Едно към едно с поведението на ранния Борисов. Дори твърде рано започнаха с тези номера. Правете си сметката какво ще стане ако тия направят правителство. Далаверите ще си продължат с пълна сила, че дори ще се увеличат. НЯма спасение в трази държава, няма ...

155

баба мара

преди 2 години

вие се подигравате с правосъдието адвокат по катастрофите да става министърпозор

154

Анонимен

преди 2 години

редно е плагиатът също да се отегли, как ще се бори с престъпления, като самият той е нарушил съзнателно закона

153

леле мале

преди 2 години

При жените кастинга е бил по жартиери ,а при мъжете по шнорхели

152

анонимния

преди 2 години

ПРИ СЛАВУЦА ВСИЧКО КУЦА

151

Търсят министър

преди 2 години

Не минавайте покрай парламента. Търсят министър. Току виж ви хванат и ви направят министър.

150

Коко Горилата

преди 2 години

Време е Слави да бъде изтикан от политиката и от телевизията в канавката, където му е мястото