fallback

Общ преглед
Номинираният за премиер Пламен Николов, в компанията на председателя на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов, върнаха изпълнения мандат на президента Румен Радев.

"Надявам се, че сте успели в тази нелека задача да съставите кабинет, от опит знам колко е трудно. Да се привлекат почтени хора с ясни граждански позиции и необходимите експертиза, опит и визия за развитие на съответното министерство. Хора, които могат да се сглобят в единен и ефективен екип. Надявам се, че сте успели в тази нелека задача", заяви президентът.
Oще по темата
Надявам се, че продължавате в открит и конструктивен диалог с вашите партньори в Народното събрание да търсите необходимата парламентарна подкрепа, обединени в общи цели и приоритети в интерес на българските граждани, допълни Радев.

След като днес стана ясно, че номинираният за правосъден министър Момчил Иванов се оттегля по лични причини, стана ясно, че новото предложение е Иво Атанасов.

Отделните формации в коалициите "Демократична България и "Изправи се БГ! Ние идваме!" са насрочили за днес и през уикенда заседания, за да решават дали да дадат подпрепа за проектокабинета с мандат на "Има такъв народ".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Реалист

преди 2 години

Важното е,че махнахме мутрите от властта, а сега трябва и да изчегъртаме модела Бойко Борисов.

93

nilesev

преди 2 години

Е, както каза един умен човек.Искахте дългия, дадоха ви късия, а сега ще ядете дебелия.

92

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно отстрани само да-мънкаш,мрънкаш,хленчиш,плюеш и нищо позитивно да кажеш за България.Така ще остане в историята нищоправещият със заплата-15000лв.и пенсия-3000лв.Служебно правителство от които не малка част с големи пенсии и имоти и цял живот на държавна хранилка......

fallback