94

Реалист

преди 2 години

Важното е,че махнахме мутрите от властта, а сега трябва и да изчегъртаме модела Бойко Борисов.

93

nilesev

преди 2 години

Е, както каза един умен човек.Искахте дългия, дадоха ви късия, а сега ще ядете дебелия.

92

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно отстрани само да-мънкаш,мрънкаш,хленчиш,плюеш и нищо позитивно да кажеш за България.Така ще остане в историята нищоправещият със заплата-15000лв.и пенсия-3000лв.Служебно правителство от които не малка част с големи пенсии и имоти и цял живот на държавна хранилка......

91

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен106 това е представителната извадка на обществото - мнозинство от повервали си успеляци, без ценз, квалифицирани на хартия и със самомнение като се едно тръмповица им носи кафетата в кварталното барче. и това е глобално, мрънкачите и нкс-тата приеха много неща за даденост. за съжаление, в повечето случаи подобни ситуации завършват с глобален конфликт.

90

IQ 3.14

преди 2 години

До И цялата таяако ни беше писано да има значение какво искат левски и ботев, брцк(русофили) нямаше да остави левски да умре, и да прати ботев да го предадат врачани. сегашното правителство доказва на раята, че ще ядат, ако ГРУ сложат за ядене. и ще ядат, каквото ГРУ сложат за ядене.

89

ОХИ

преди 2 години

Като не искате в Гърция на туризъм,сега ще ходите да бачкате за Карагьозис,както при Първанов.Приготвили са ви безплатни колчета от чадъри и паница боб след работа.

88

Анонимен

преди 2 години

на емиграция отива работата

87

Анонимен

преди 2 години

Бойко:- Давам 10 депутата на Слави.Слави:- Не искам!Бойко:- Няма не искам, няма недей!

86

Анонимен

преди 2 години

Явно резервната скамейка е голяма и са подготвени за бягство

85

IQ 3.14

преди 2 години

тая маска или да я носи или да ходи без, божем премиер, а се запасал с лигавник

84

Бонго Бонго

преди 2 години

Оппааа.. Христо Иванов сега ще изхълца, взеха му мечтата...въъъъъ...Славье изкарай един бавен джаз кючек,че Христо е в депресивно състояние. Дай ми малко от онуй бялото за хатър

83

Анонимен

преди 2 години

Славуца така ще ни изцуца,че няма да ни остави и каруца.

82

Антоний

преди 2 години

Ялово правителство със спорна подкрепа...Или на Слави са му казали как елегантно да излезе от политиката, ако иска да живее още някоя година или наистина не знае какво прави, или е осъзнал, че ако иска да е в голямата игра трябва да се наведе да лъска обувките на Доган, с гръб към него...

81

Анонимен

преди 2 години

ИТН лъжци излязоха...ся остана и ДБ да се хванат на хорото с БСП. Пълен цирк

80

Анонимен

преди 2 години

Станислав Трифонов: Партия "Има такъв народ" спази обещанията си и няма да влизат в договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС и занапред.

79

сминдух енд чесън

преди 2 години

Четворна коалиция ,не благодаря.Споровете по добре да останат в парламента,а не да се пренесат в министерския съвет, да не говорим за претенциите за длъжности.

78

Смешник

преди 2 години

Цялата тая каша си я забъркаха сами. Защото са много високомерни всички. Живеят в парарелелен свят. Пак българина продължава да мизерстваа .

77

Василев

преди 2 години

Злият магьосник фърчащия Румбурак изпрати своят дворцов клоун Рашколий, който не знайно как има 19 позици имотни, да прави шоу в парламента и да фърля бомби в общественото пространство, и да се прави на алтернатива на мутренско-мафиотското управление на тулупа от Банкя!А Грешната Мадона с големите бомби Корни Нинч, винаги ще предостави едната бомба , за да брани статуквото и кражбите от герберското 12 годишно управление, което наля милиарди еврокинти и левчета в червените копиталисти!Мич!ЦРУ!

76

Василев

преди 2 години

Сега кой е по заможен Бойко Рашков или Бойко Борисов, и кой е по невинен, този който по малко е крал или този който повече е крал???Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

75

SOS

преди 2 години

Люси, помогите! Я ничего не понимаю....демек не разбирам.