Снимка: БГНЕС
fallback

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“. Така депутатът от „Има такъв народ“ отговори на журналистически въпрос в парламента по повод отказа на партията да подписват споразумения с политическите сили, от които очакват подкрепа.

Той отново поясни, че от ИТН не са затворили вратата към никого и са готови да водят разговори с трите формации - „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, ако те имат някакви въпроси.

Oще по темата
От партията на Слави Трифонов очакват най-голяма подкрепа от ДБ и ИБГНИ.

„Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, заключи Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

До 70

преди 2 години

Морал беше непозната дума за Бай-*** и останалите крадливи мутри,които ограбиха народа.

71

Уууууу

преди 2 години

Този е най големия клоун в ИТН, ходи навсякъде намръщен и сърдит, имитирайки учиндолският си ментор. Горкия, колко злоба и злъч изля по митингите, само и само да влезе в Парламента, тотален ***. Просто го гледам и се смея.

70

N

преди 2 години

До ЧЕРВЕНИ ФАНТАЗИИ!Е няма го Плевнелиев МИСИРКАТА, на всяка втора дума да лепне нещо за евроатлантичеслите ценности. Тези имат акъл в главите, не са с една прочетена книжка и без научена дума на чужд език.

fallback