72

До 70

преди 2 години

Морал беше непозната дума за Бай-*** и останалите крадливи мутри,които ограбиха народа.

71

Уууууу

преди 2 години

Този е най големия клоун в ИТН, ходи навсякъде намръщен и сърдит, имитирайки учиндолският си ментор. Горкия, колко злоба и злъч изля по митингите, само и само да влезе в Парламента, тотален ***. Просто го гледам и се смея.

70

N

преди 2 години

До ЧЕРВЕНИ ФАНТАЗИИ!Е няма го Плевнелиев МИСИРКАТА, на всяка втора дума да лепне нещо за евроатлантичеслите ценности. Тези имат акъл в главите, не са с една прочетена книжка и без научена дума на чужд език.

69

Джо

преди 2 години

Палячовци

68

Алекс

преди 2 години

Нови Избори!!! ГЕРБ и ИТН вън от власта.

67

Тоя

преди 2 години

го показаха в обедните новини - леко побледнял, с пресъхнала уста и измъца две-три нищонеказващи изречения за "преговорите".Явно не им се отваря парашутът и този, КОЙто им дърпа конците ще ги плеска по кунките.А сигурно и кинтите за "проекта" ще трябва да му връщат.

66

Анонимен

преди 2 години

На Вашата дума не може да се вярва , а пък морал е непозната за Вас дума....

65

ЧЕРВЕНИ ФАНТАЗИИ!

преди 2 години

Прави силно впечатление, че чалгарите и метежниците на Радев и дума не споменават за ЕС, за НАТО, за европейските перспективи на България, не представят никакви планове в това отношение, само търсят подкрепа и чакат обявяването от Радев на президентска република и Евразия. неща все фантазии на политически не.грам..отните.

64

Ле-ле ,

преди 2 години

Тия, които повече от десетилетия ни заливаха с евтин цинизъм, сега щели да ни четат ..."морал"! А и думата на Трифонов нищо не значи ! Да не говорим, че сам се афишираше, че никога нищо не е обещавал! Но нека си разиграват сеир за наивници!

63

Totenkopf

преди 2 години

Да всички ви видеха думата, днес едно утре друго същите сте като Бокича

62

Да, но

преди 2 години

ако ДУМАТА е дадена от човек на когото може да се има доверие, а не от някой новоизлюпен или случайно прелитащ )))

61

Анонимен

преди 2 години

Егахте мамамта на готовата работа.Не вярвах,че сте чак толкова ...!

60

Анонимен

преди 2 години

Не трябваше да пускате Тошко на първа линия,френд.Вземете и му направете една мечка-уби коча с мотиката!Демек-изтакова се на метеното!Обилно!

59

Край

преди 2 години

Тоя наглец има всички данни да стане новия Дилян Пеевски.

58

Анонимен

преди 2 години

Колко бързо свърши всичко,а Балабанов!?Важното е,че вие сте правите!Ха-ха-ха.

57

До 57

преди 2 години

До До 52Пич, ти верно нямаш никаква идея за какво става въпрос, нали?Предлааш да излязат хората на Слави, да кажат и обещаят нещо, другите да им стиснат ръцете и да и подкрепят ли??Тук не става въпрос за морал или не, а да застанеш зад обещанията си и да се подпишеш под тях.Да дадеш достатъчно основание на някой да те подкрепи.Едиснтвения начин е да се подпишеш под дадените обещания.Иначе, казаната дума, особено от рошави сценаристи, не значат нищо.

56

До 57

преди 2 години

Коалиционното управление на Германия е в договор от 357 стр с подпис на лидерите!!!! Те понеже германците са глупави и само с една усмивка управляват държава, в челните 20 на най развита икономика! Чедо, далеч си от тези неща и не се изказвай неподготвен!

55

Забавно! Но трагично

преди 2 години

ГОСПОДИНЪТ МОЖЕ ДА Е МОРАЛЕН, ОБАЧЕ СЦЕНАРИСТИТЕ И ПЛЕШИВЕЦА МОРАЛА ГО ИМАТ ЗА ЯСТИЕ ОТ ОБЯДА! КЪДЕ ВИ БЕШЕ МОРАЛА, КОГАТО ОТ ЕДНА ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ С ЖУРНАЛИСТКАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА СЪЗДАДОХТЕ ЦЯЛА ЕПИЧНА ОДИСЕЯ? ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА ПОДКРЕПАТА ВИ ЗА ОНЗИ СКЕЧ С ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА ГАВРАТА С ПЛЕВНЕЛИЕВ В ДЕНЯ В КОЙТО ПОГРЕБА НЕВРЪСТНОТО СИ ДЕТЕ ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА АТОМНОТО КУКУ ИЗВИНИ ЛИ СЕ ТРИФОНОВ? КЪДЕ ВИ БЕШЕ МОРАЛА??? МОРАЛНИ СТЕ КОЛКОТО КИМ ЧЕН! ЛИЦЕМЕРИ!!!

54

До 50

преди 2 години

До МнениеНе само българинът иска подпис и печат. Навсякъде, за подобно нещо, а и за каквото и да е, ще ти е нужен вид договор, за това, че даваш нещо в замяна.Искаш ли да ти предложа нещо.Давай ми по 100лв на месец, а аз ти обещавам, без договор и подпис, че ще ти плащам сметките за телефон и вода.Ако случайно 2/3 месеца се окаже, че не съм ти ги плащал...ех..здрави да сме.Аз ще заявя, че не съм обещавал подобно нещо.Ти ще заявиш обратното.Хайде сега, кажи, как ще го докажем? Договор!!

53

Т.Шак

преди 2 години

Абе имаше преди един, дето искаше да му вЕрваме, оправи се за 800 дни и си замина в Мадрид :-)