Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог." Това заяви лидерът на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред Нова тв.

Oще по темата

Йорданов сподели, че кандидатът на ИТН за премиер е бил в реалния бизнес, рискувал е собствените си пари за развитието на фирма, поемал е отговорност за големи проекти.

„С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдума, който направихме,  проведохме събеседване с хора, които са с качества, имат желание да дадат, каквото могат, за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов.  

Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

„В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме фирма, с ръководство по отдели. Всеки един български гражданин по Конституция може да изпълнява тази длъжност, стига да има висше образование и хората да му гласуват доверие", смята още депутатът от ИТН.

От партията са имали възможността да работят с Николов и да се уверят в качествата му. Асен Василев се е появил като "фойерверк", изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за "Има такъв народ", които поканиха служебния финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

Алеко Константинов

преди 2 години

Гочоолу и Дочоолу правят правителство

252

Анонимен

преди 2 години

Пирова е победата на и т.н. Едно,че съмнително измисриха цяла секция. Нещо, което никога до сега не се беше случвало. Второ,че гия секции в чужбина няма как и не се проверяват за ,,мъртви души,,Сега комисиите управляват. Разкриха злоупотреби- само в задграничните секции. И пак са с половин процент преднина пред втората политическа сила . В тежка зависимост са от БКП деятелките Мая и Татьяна.,както и от Бойкикев. Е , какво се промени? Такива пазарлъци не е имало от времето на Алеко Константинов

251

ДРЕБЕН ЛЪЖЕЦ ЛИ?

преди 2 години

Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компан

fallback