Снимка: БГНЕС
fallback

Няма да подкрепим кабинет, в който виждаме дългата ръка на ГЕРБ или ДПС, заяви председателят на групата на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова в парламента.

Oще по темата
"Хората искат правителство, очакват правителство, но правителство на промяната, което да отговори на техните очаквания за почтеност, за реформаторство и отговорност към българските граждани", посочи Манолова и допълни:

"Хората си представят и очакват това правителство да бъде излъчено от най-голямата парламентарна група и да бъде подкрепена от формациите на протеста. Да има ясно разграничение от корупционния модел. Хората очакват правителство, в което ГЕРБ и ДПС да нямат влияние, по този въпрос ние сме абсолютно ясни - няма да подкрепим кабинет, в който виждаме дългата ръка на ГЕРБ и ДПС".

Тя уточни, че освен разговорите с „Има такъв народ“, от формацията ѝ ще проведат отделни консултации с "Демократични България", които ще се състоят от 11.30 часа днес в сградата на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

ACAB

преди 2 години

Кой предложи, кой предложи...? Грух-грух!

39

Ася

преди 2 години

Ще подкрепите само кабинет с дългата ръка на Божков.Това го знаем ,а ти си фантазирай,че си много убедителна с лъжите си.

38

Сидеров

преди 2 години

Ако бях аз-веднага щях да подкрепя какъвто и да е кабинет!!!Въобще крепя всичко каквото ми подадат!Принципи!!! Е,срещу малко възаграждение,разбира,се

fallback