Снимка: БГНЕС
fallback

„До края на седмицата би трябвало да има готов кабинет с имена“. Това съобщи пред журналисти народният представител от „Има такъв народ“ Радостин Василев.

Той допълни, че политическото ръководство на партията ще реши дали отново ще му бъде предложен министерски пост.

По думите му президентът трябва да реши кога да връчи мандата за съставяне на правителство.

"Когато го връчи, ние сме готови, сигурно сме готови, предполагам, че сме готови", допълни той.

Василев е част от контактната група на "Има такъв народ", която започна среща с представители на "Демократична България" по политики в сектор "Правосъдие".

 Той поясни, че по-късно днес на среща в офисите на ИТН ще дойдат и представители на "Изправи се! Ние идваме!". По думите му не е ясно кога ще се проведе среща с БСП по темата.

"В двете формации застъпването на приоритетите в този сектор е много голямо - Специализираните съд и прокуратура, ВСС, КПКОНПИ, Закон за съдебната власт", допълни Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

Бъдеще!

преди 2 години

Няма да има полза за България от правителството на путинистките партии, съставено от Фигуранта и дс-съветниците му. Заради политически неграмотните избиратели България отново е върната във времето на тройната коалиция на обезценяването на лева, ограбването на държавната хазна и банките, на глада и мизерията, а европейските пари за България пак ще бъдат спрени, докато червените крадци не бъдат изгонени от политическата сцена с камъни. Крадец бил Бойко, но никога парите от Брюксел не са му спирани

178

Анонимен

преди 2 години

Този ***, за малцинствата ли, ще отговаря? Те не са ли, равноправни граждани на тази държава, че им трябва специално министерство? Тогава евреи, арменци, турци...накрая и българите, ще трябва, да имат свои министерства. Абсулдите на ИТН и тези, които им дърпат конците. Всичко е за пари.

177

Излъгахм Тъпия Народ

преди 2 години

Отново!ИТН! ИТН!ИТН!

fallback