179

Бъдеще!

преди 2 години

Няма да има полза за България от правителството на путинистките партии, съставено от Фигуранта и дс-съветниците му. Заради политически неграмотните избиратели България отново е върната във времето на тройната коалиция на обезценяването на лева, ограбването на държавната хазна и банките, на глада и мизерията, а европейските пари за България пак ще бъдат спрени, докато червените крадци не бъдат изгонени от политическата сцена с камъни. Крадец бил Бойко, но никога парите от Брюксел не са му спирани

178

Анонимен

преди 2 години

Този ***, за малцинствата ли, ще отговаря? Те не са ли, равноправни граждани на тази държава, че им трябва специално министерство? Тогава евреи, арменци, турци...накрая и българите, ще трябва, да имат свои министерства. Абсулдите на ИТН и тези, които им дърпат конците. Всичко е за пари.

177

Излъгахм Тъпия Народ

преди 2 години

Отново!ИТН! ИТН!ИТН!

176

123

преди 2 години

Я, подредихте ли мешарето? Давайте да ги видим!

175

Наблюдател

преди 2 години

Да, ще има кабинет ( с червени килимчета и наргилета) от индивиди ,излъчени от чалгарската партийка. Мноооооого мъдри ще са излъчените - могат да броят до 7. Ееееех бедни ми "такъв народе" , поднесоха ти чиния с , да ти са вкусни! Кога ли ще имаме истинска държава с истински граждани???

174

Размисли

преди 2 години

Известен в социалните мрежи като Има Такъе Про--стак произнесе понятието "изчегъртване" и тогава всички в купом про-ста-ци от партиите на "умните и красивите" с патос започнаха да го повтарят като папагали. Предполага се, че мотото на едно евентуално бъдещо правителство (ако има такова изобщо) ще е точно тази про--сташ-ка и любима на "новите" дума. Да Ви са честити братя българи тия новите отворковци!!!

173

Марин

преди 2 години

До СоняЯвно да, защото ДБ и ИТН са едни пионки, които обслужват чуждите интереси.

172

О, божке

преди 2 години

Рошко разбира от всичко. Днес щял да нищи образованието. Пускам телевизията му, нищи плоския данък. Влизам в нета, наредил прламента да работи чат-пат. Някои късметлии като арабите имаха сатрапи като Саддам. С пури, пушки, военни паради, високи по два метра, като актьори от Холивуд. Този народ си избра за такъв Тошко.

171

Анонимен

преди 2 години

а Дон Джовани одобри ли го вече

170

ХМ!

преди 2 години

СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НИНОВА СЕ СЪГЛАСИ ДА ПОМОГНЕ НА Б-Я НО ДОКАТО МАЯ МАНОЛОВА Е ТАМ НЕЩАТА НЯМА ДА СТАНАТ И ЩЕ Е ДОБРЕ ДА СИ ОСТАНЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИСКАМЕ ХОРА ЕДВА ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА КАТО МАЯ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ- С ЛАЛАЖИЙСТВО НЕ СТАВА ТЯ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО НАЙ ЗНАЕЩАТА САМО ЧЕ Е НАЙ НАХАЛНАТА ПОВТАРЯ НЕЩА ВЕЧЕ КАЗАНИ ОТ ДРУГИ А ТОШКО Я ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ КОЕТО НЕЗНАЕ КОЕ Е ПРАВИЛНО И КОЕ НЕ

169

Сюреализъм

преди 2 години

Оказа се,че Лодкаря кара гемията на Шиши,а в нея Славуца вие чалга и развява зелен чорап над ушанката си.

168

Няма Такава Държава

преди 2 години

... и безброй пияни селски бабаити в коментарите.

167

Анонимен

преди 2 години

итн отново доведоха бсп до управлението.пазтете си парите, комунистите идват.рашков иска още 20 имота.

166

Соня

преди 2 години

Сигурно ли е? Божков,Маджо,Сашо Дончев ,Прокопиев,Селянина от Славяново наредиха ли ви кабинета?*** долни!

165

?!?

преди 2 години

Ще има имена кабинет няма да има! Ще има програмен министър предател. То и бидон да турят пак резултатът ще е същия.

164

Анонимен

преди 2 години

стана тя четворна коалиция стана всички управляват и виновни няма като свършат парите да се оправят тия след тях

163

dakotabg

преди 2 години

Че кабинета,е готов още преди вота!К'ви ги приказвате!!

162

Анонимен

преди 2 години

Вървят договорки с ДПС тайно, във властта ще бъдат вкарани и членове на бившата Държавна Сигурнос!

161

1234

преди 2 години

....... по-късно днес на среща в офисите на ИТН ще дойдат и представители на "Изправи се! Ние идваме!". Кои са тези??? Не сме гласували за такава партия! Славииии, ??? Защооо????

160

Анонимен

преди 2 години

Всички членове и симпатизанти на ДБ трябва много внимателно да преосмислят какво точно цели Христо Иванов и дали заслужава вота на всеки един син демократ.