Снимка: БГНЕС
fallback

Централната избирателна комисия публикува решение, с което обявява избраните за народни представители в 46-ото Народно събрание.

Кандидатите за народни представители, избрани в два многомандатни изборни района, са длъжни в еднодневен срок от узнаването писмено да заявят в ЦИК в коя листа желаят да останат избрани. Еднодневният срок започва да тече от второто по ред публикуване на решението на ЦИК на интернет страницата на комисията и в бюлетина на БТА.

Заявлението трябва да е в писмена форма и саморъчно подписано.

В случай че кандидатът не подаде писмено заявление в срок, ЦИК го обявява за избран за народен представител от изборния район, в който първо е регистриран за кандидат за народен представител. Поредността се определя от датата и часа на публикуване на интернет страницата на районната избирателна комисия на решението на РИК за регистрация на съответната кандидатска листа.

Пълният списък може да видите ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

инж Владова

преди 2 години

Трудно, щом такива защитници пишат тук статии, но няма връщане назад, за да живеем нормално. бойко е за затвора и ще си го получи

11

Анонимен

преди 2 години

ЦИК е присвоена от комунистите, от БСП/ДС,Радев, държавна институция, която стои на разположение, денонощно, на своите шефове и изпълнява командите й. Няма нищо общо, с демокрацията. Позор.

10

Анонимен

преди 2 години

Като гледам сръбската гривна на ръката от снимката, се чудя, кой внася в България, тези сръбски ***. Тя е плетена от някакъв изкуствен конец, който се вмирисма и цапа от носене. Има "православно кръгче" в единия край, от евтин метал. Толкова ли, си нямаме гривни у нас, та трябва да внасяне ***, или да ги купуваме когато ходим в Сърбия, да ядем мръвки?

fallback