Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев призова прокуратурата да свърши сега своята работа по темата с шестимата българи, на които САЩ наложиха санкции.

Oще по темата
"Според вас редно ли е отвъд Океана да ни кажат, че тук се вършат престъпления, крупни финансови престъления, а нашата прокуратура да не ги вижда? Ние няма как да продължим напред, ако прокуратурата не си свърши работата, но тя вече дълго време отказва категорично да си свърши работата, особено с последните акции на прокуратурата, тя вече зае ясно, категорично страна - страната на това статукво, което доведе до тази нечувана корупция", заяви президентът, цитиран от БНР.

По думите му с наложените санкции, американските власти посочват, че системата у нас е "тотално прогнила".

Държавният глава приветства решимостта на американското правителство да подкрепи българското общество в стремежа му към повече прозрачност.

Радев и американският посланик Херо Мустафа присъстват на демонстрация на военни способности на полигона "Корен" край Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо бойковските *** упорито тръбят, че ген.Радев и мин.Рашков са приятели на В.Б. Не те, а премиерът и Вл.Г. са рекетирали Божков и той е носил пликове с пари и С.Арнаудова от Мездра,бивша секретарка на ББ. В.Б твърди, че има записи от такива срещи. И.Г. пък чрез спецпрокурори конфискува голямата сбирка антични предмети на бизнесмена, игнорирайки факта, че тя е регистрирана и оценена на около 2 млрд.лв.Без влязла в сила присъда конфискацията е незаконна.Да му мисли Гешев

191

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е неделима част от онези 11 години диктатура на Боце.ББ кооптира С.Цацаров, който до 2014 беше недружелюбен спрямо премиера и ЦвЦв- юспомнете си костинбродската афера. В края на мандата си С.Ц. беше главно действащо лице при избора на И.Г. Гешев е възпитаник на Магнаурската школа и колкото да се хвали, че е завършил Право, не посмя да стане докторант в ЮФ на СУ, а отиде в ПИФ на ЮЗУ, където Право завършиха Л.Местан, Яне Янев и помакът от тетевенско М.Маринов.

190

Анонимен

преди 2 години

Продажния ни президент ще си бере последствия че води война с прокурора. Прокурора е свестен, а президента е лъжец, защитаващ престъпници като Божков.

fallback