192

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо бойковските *** упорито тръбят, че ген.Радев и мин.Рашков са приятели на В.Б. Не те, а премиерът и Вл.Г. са рекетирали Божков и той е носил пликове с пари и С.Арнаудова от Мездра,бивша секретарка на ББ. В.Б твърди, че има записи от такива срещи. И.Г. пък чрез спецпрокурори конфискува голямата сбирка антични предмети на бизнесмена, игнорирайки факта, че тя е регистрирана и оценена на около 2 млрд.лв.Без влязла в сила присъда конфискацията е незаконна.Да му мисли Гешев

191

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е неделима част от онези 11 години диктатура на Боце.ББ кооптира С.Цацаров, който до 2014 беше недружелюбен спрямо премиера и ЦвЦв- юспомнете си костинбродската афера. В края на мандата си С.Ц. беше главно действащо лице при избора на И.Г. Гешев е възпитаник на Магнаурската школа и колкото да се хвали, че е завършил Право, не посмя да стане докторант в ЮФ на СУ, а отиде в ПИФ на ЮЗУ, където Право завършиха Л.Местан, Яне Янев и помакът от тетевенско М.Маринов.

190

Анонимен

преди 2 години

Продажния ни президент ще си бере последствия че води война с прокурора. Прокурора е свестен, а президента е лъжец, защитаващ престъпници като Божков.

189

Ся

преди 2 години

То и САЩ подкрепят статуквото другарю президент!На есен ще се явиш като независим кандидат подкрепена от партия та статуквото!Тъй че най хубаво си трай.

188

Анонимен

преди 2 години

Радев, се държи много нагло и безотговорно, да защитаваш Божков и руските шпиони вече година и да всички знаем че заради това е войната с прокурора. Хората няма да гласуват за него на изборите, да защитаваш корупцията с делата си, а говориш съвсем друго, отвратен съм.

187

Анонимен

преди 2 години

А Румен Радев зае страната на подсъдим с 18 обвинения.Радев каза в Генерал Тошево през септември 2020: "Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители". След като президента защитава Божков - да не окаже, че той е св списъка??? Само имунитета го пази. За това Бойко Борисов каза- да си хвърли имунинета Радев, аз не искам имунитет. Нека Радев се откаже от имунитета. Да.... ама НЕ !!! Сега страх тресе Фигуранта.

186

Анонимен

преди 2 години

Кучето е заровено в съда, СЪДИИТЕ са ПОТОМСТВЕНИ, лесно не се влиза в тази клика. ТАМ ИМА МНОГО ХОРА КОИТО СА СЕ СРАСНАЛИ С ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГАРСИТЕ.

185

Анонимен

преди 2 години

Саркози, министър на вътрешните работи на ФРАНЦИЯ, СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ И ПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ДЕЛОТО СРЕЩУ СТУДЕНТИ УБИЛИ НАШ СТУДЕНТ В ПАРИЖ И ТОГАВА РАЗБИРА,ЧЕ ДЕЛОТО ОТЛЕЖАВА .ЦИТИРАМ НЕГОВИ ДУМИ: НЯМА ПОЛИЦИЯ НА СВЕТА КОЯТО МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ДОСТАТЪЧНО ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД

184

РАДЕВ Е ПРОБИТ..

преди 2 години

ПУСНАЛ Е САМОЛЕТ НА БЕЛАРУС ДА ПРЕЛЕТИ НАД БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ ОТ ЕС КЪМ БЕЛАРУС................ НАЛАГАМ САНКЦИИ НА РУМЕН РАДЕВ.. .. ОСТАВКА..!!

183

ПРОКУРОРИТЕ РАБОТЯТ

преди 2 години

СЪДА Е КОРУМПИРАН..... СЪДИИТЕ ОПРАВДАВАТ ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИСЪДА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕРГЪРТА

182

Reptile

преди 2 години

Алооо, Хвърчилатият ***, добре ли си, ве, старши?!Аве, тези посчените от САЩ повечето са ОБВИНЕНИ, а Ти се опитваш да ги спасяваш, като закриваш специализираният съд.Що, съ пра'иш на луд, а старши?!

181

РР

преди 2 години

Прав е президента Румен Радев ........................100 %!!!

180

????

преди 2 години

Има ли един мафиот в затвора?Няма!!!Тия прокурори вземат астрономически заплати................а са пълни некадърници или са корумпирани и играят заедно с мафията!!!

179

!!!!

преди 2 години

Най-добрият президент, който България е имала...............да е жив и здрав Румен Радев!!!

178

????

преди 2 години

Българската прокуратура ......................тия прокурори за 5 стотинки работа не са свършили.........................да, така е!!! Има ли един мафиот вкаран в затвора, да кажат???Прав е президента.............100 %!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Българската прокуратура работи отлично, заедно с американската служб за борба с наркотрфикаДЕА , вчера заловиха голяма пратка наркотик, скрит в мрамор. Как така, тези хор, ве се усъмниха, че работят с "прокуратура на статуквото", според злобното човече?

176

Анонимен

преди 2 години

Слушалката прегря, от руското посолство подскачат от нетърпение, фигуранта, да си каже точно поредното изявление против Гешев.

175

Анонимен

преди 2 години

Българската прокуратура работи отлично, заедно с американската служб за борба с наркотрфика *** , вчера заловиха голяма пратка наркотик, скрит в мрамор. Как така, тези хор, ве се усъмниха, че работят с "прокуратура на статуквото", според злобното човече?

174

Анонимен

преди 2 години

Кадафито унищожи законодателна и изпълнителната власт. Остава да унищожи и съдебната за да стане тоталитарен тиранин.

173

Анонимен

преди 2 години

А Кадафито взе страната на престъпника Божков.