fallback

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Oще по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

Шиши

преди 2 години

Аз съм претендента.С моите патерици от ДБ,БСП и Слави,Аз ще управлявам!

164

Изтекъл мозък

преди 2 години

Аз гласувах за Има Такъв Идеот.

163

Анонимен

преди 2 години

Пу да му се не види макар!А аз си мислех, че Бойко Борисов има нещо общо с новината за " агънцето беглец", която прочетох преди малко!Уу, мискинин! Уу, не те щем!УУУ, бе, извррг!!! ВЪРВИ СИ С МИР БАНДЮГО!!!

fallback