165

Шиши

преди 3 години

Аз съм претендента.С моите патерици от ДБ,БСП и Слави,Аз ще управлявам!

164

Изтекъл мозък

преди 3 години

Аз гласувах за Има Такъв Идеот.

163

Анонимен

преди 3 години

Пу да му се не види макар!А аз си мислех, че Бойко Борисов има нещо общо с новината за " агънцето беглец", която прочетох преди малко!Уу, мискинин! Уу, не те щем!УУУ, бе, извррг!!! ВЪРВИ СИ С МИР БАНДЮГО!!!

162

Анонимен

преди 3 години

Знам, че няма да сте съгласни, но в новата история на страната - последните 30 години - няма по-успешен премиер от бойко.Вдигна страната на крака - последните години стандарта на живот се качва и това е видимо.Това е истината.

161

Чичо

преди 3 години

Дон Корлеоне вече е история.От Банкя към СЦЗ бегом марш.

160

Анонимен

преди 3 години

Само Баце че бфс спира мачовете перуката се върна и всичко е в косми

159

Анонимен

преди 3 години

На предишните избори гласувах за промяна на статуквото, но съм дълбоко разочарован от хората, които се намъкнаха в парламента и старите муцуни от БСП и новите дърдиркивци. Никаква ползотворна работа не могат свършат. Сега съм убеден, че Борисов няма алтернатива и трябва да управлява поне още година.

158

Наистина ли

преди 3 години

...някои хора са си помислили, че ЛИЧНИЯТ ЧАЛГАР НА МУЛТИГРУП/ ДС + КГБ/, КОЙТО ПОСРЕЩНА ЕДНА НОВА ГОДИНА В ИМЕНИЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ В САЩ, ЩЕ ВИ ДЕМОКРАТИЗИРА ИЛИ ЩЕ ПОЕМЕ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ????? /той не е поел отговорност за семейство и деца, защото е непоносим самовлюбен тарикат, та за вас ли??!

157

Обективно

преди 3 години

На Мая трябва да й се признае, че ОТЛИЧНО ПОДВЕЖДА хората, които много - много не се задълбочават в анализи. Слушах я и за малко да се подведа и аз. А " свидетелят" против ББ е толкова смешно съшит с бели конци, че не става и за предучилищна възраст. А тя го пробутва като за пред хора!!! Добре лъже Майчето! Получава й се дори по- добре от Нинова, с която са в остра конкуренция за немислещите хорица в БГ! А те са много.

156

Пак по опорката?

преди 3 години

До За 169 "Щото Мая освен да лъже друго не може"? Мая Манолова показа, че освен добър парламентарист може да бъде и добър омбудсман. Много неща направи, и за надутите сметки на топлофикациите, и за таксите им за адвокати, и за безумните лихви на бързите кредите, и за майките на деца с увреждания, и за неизплатените заплати на работещи.. Но гербаджийските *** (като теб) разчитат на късата памет на хората.

155

българин

преди 3 години

Тиквата е основен претендент за ЗАТВОРА !

154

Анонимен

преди 3 години

токсичната партия горп

153

учуден

преди 3 години

Брееей,много гербер тука,бе,да брани вожда...яко гласуване пада...Пък този кардамски вика,че бойко бил самотен...

152

Корморан

преди 3 години

Сефте го чувам Кар ДАМСКИ. Пръкнал е покрай Истанбулската конвенция.

151

дедо иван

преди 3 години

къв е тоя Кардамски - ще го видите сигурно в новите листи на Слави...

150

За 169

преди 3 години

Напротив искате още лъжи и популизъм.След като гласувате за Мая и за Слави.Щото Мая освен да лъже друго не може.А пък Слави освен да пее на мутрите на ушенце и да бълва глупости също друго не може.

149

За 186

преди 3 години

Я Мая ти ли си?И какво стана след това-разбра се че всичката ти бомба е като с нивата с конопа.

148

Анонимен

преди 3 години

До До 177А когато ви хванаха с готовите бюлетини за манипулация,поставяни в двойно дъно,когато разкриха аферата на герберите в печатницаъта и в Костенец?А защото сте окупирали МВР,като уж печелите изборите,защото нищо не печелите,само манипулирате!

147

Анонимен

преди 3 години

Язък , Бойко не се хвана в капана да го обвинят че е провалил изборите с неговия председател на ЦИК. Така ще може с удоволствие да иска касирането им.

146

Анонимен

преди 3 години

Е поне избирателния закон не е на Борисов. И за него ли да носи отговорност?Да си носят отговорност тези които са си го гласували.