Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Има такъв народ" отказа на поканата на ГЕРБ-СДС за разговор за подкрепа на съставяне на правителство, съобщи председателят на ПГ на политическата сила Тошко Йорданов.

Oще по темата
Срещата беше насрочена за днес в 12 ч., но няма да се състои.

Вчера и ДБ отказа на поканата на ГЕРБ – СДС. Коалицията получи проучвателния мандат за съставяне на правителство от президента във вторник, след като бяха проведин консултации с парламентарно представите партии в понеделник.

"За нас ГЕРБ е основен символ на статуквото и е изключено да обсъждаме каквото и да било правителство, предложено от представителите на тази партия. Затова намираме за естествено да откажем участие в каквито и да е консултации", заяви Йорданов.

Той отново настоя, че отговор на въпроса дали "Има такъв народ" ще изпълни втория мандат ще бъде даден тогава, когато го получат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

269

Dinosaurus

преди 3 години

Сега ли се сетихте, че Фигуранта е родоотстъпник и предател, и не е обединител на нацията, а подстрекател и продажник с вдигнато юмруче. Само че си правеше сметките с БСП, пък Корни взе, че издъни нещата. И сега той, горкия, трябва да играе с ... Тошко, който се изживява като политик. А Корни вече вика"победихме", следващите за мандат сме ние, ура, взехме властта (с 15 %). А сценариста мига като мищка в брашно и се прави на знаещ и можещ. Сега на ИТН ще им лъснат з**ниците!

268

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Здравейте жа лкари!!Слушкате ли кво стаа в парламента!!Баджо почна да оправя съдебната система!!Тъй кат народът тоест ВИЕ много загрижени за черепа, дет ви правеше щастливи с билетчетата,вкарахте цялата му придворна па пла ч в светая светих на Демокрацията?И новите лица от първият ден се втурнаха да си заработят парите похарчени от него.Промениха закона,съдии и прокурори да дават отчет на адвокатите му?!Щото до обяд са нар. избраници,а след обяд, адвокати на дявола?!И 10000лв заплатки??!!

267

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми българи това ли искахме?Тези смешници ни обещаха-да станат от 240 на 120,да получават по 1лв.субсидия,да се откажат от служебни коли!!!А какво направиха,първо си увеличиха заплатите на 10000лв.и после веднага се метнаха на мерцедесите.Другите мутри влезнаха в парламента и и приеха закон да защитават мутрите.Слави не ме карай да съжалявам от сега че дадох гласа си!

fallback