269

Dinosaurus

преди 3 години

Сега ли се сетихте, че Фигуранта е родоотстъпник и предател, и не е обединител на нацията, а подстрекател и продажник с вдигнато юмруче. Само че си правеше сметките с БСП, пък Корни взе, че издъни нещата. И сега той, горкия, трябва да играе с ... Тошко, който се изживява като политик. А Корни вече вика"победихме", следващите за мандат сме ние, ура, взехме властта (с 15 %). А сценариста мига като мищка в брашно и се прави на знаещ и можещ. Сега на ИТН ще им лъснат з**ниците!

268

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Здравейте жа лкари!!Слушкате ли кво стаа в парламента!!Баджо почна да оправя съдебната система!!Тъй кат народът тоест ВИЕ много загрижени за черепа, дет ви правеше щастливи с билетчетата,вкарахте цялата му придворна па пла ч в светая светих на Демокрацията?И новите лица от първият ден се втурнаха да си заработят парите похарчени от него.Промениха закона,съдии и прокурори да дават отчет на адвокатите му?!Щото до обяд са нар. избраници,а след обяд, адвокати на дявола?!И 10000лв заплатки??!!

267

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми българи това ли искахме?Тези смешници ни обещаха-да станат от 240 на 120,да получават по 1лв.субсидия,да се откажат от служебни коли!!!А какво направиха,първо си увеличиха заплатите на 10000лв.и после веднага се метнаха на мерцедесите.Другите мутри влезнаха в парламента и и приеха закон да защитават мутрите.Слави не ме карай да съжалявам от сега че дадох гласа си!

266

АнонимеН

преди 3 години

Браво ИТН,така се прави.

265

Анонимен

преди 3 години

Има ли друг такъв народ или на България й се смее целия свят, заради тези нови недоразумения в политиката ни? Не е истина в каква реалност се събудихме. Срамота

264

Анонимен

преди 3 години

ИТН - Има Такова НедоразумениеИТН - Измамамници Търсят Неудачници (да гласуват за тях)

263

Анонимен

преди 3 години

А България? Слави смята ли България за токсична, че не се сеща за нея? Оставете партиите.

262

Анонимен

преди 3 години

Ами джуджета ще гледаме. Слави и чистачката му не го е виждала. Сврял се е в мола дупка или го играе новия почетен председател в парламента. Дай власт на глу.пака и му гледай сеира.

261

Елф

преди 3 години

С токсични партии - само пълна КАРАНТИНА!

260

пияница мистик

преди 3 години

Изключително злобен и антипатичен фъфлек тоя джуджак. Гледах го снощи за сефте по новините. За първи път го виждам, но разбрах че бил някакъв сценарист на гея Славуца, дето се е скрил в миша дупка. Аз съм може би единствения човек в България, който не е гледал нито едно предаване на "Шоуто на Славуца", защото Славуцата ми е органично противен още откак бях малко дете и той беше в "Ку-Ку". Само като го видех с тази селска прическа - отстрани обръснат, отзад селските кечета и умирах от смях

259

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов - 20 години прани приказки и хвалби как ще оправи държавата. Мерзавец!

258

Анонимен

преди 3 години

ИТН обеща да промени държавата, а се държат като мутри към всички - и противници, и поддръжници. Лъжци и предатели!!! Засрамете се.

257

Анонимен

преди 3 години

Слави и Има такъв народ се направиха, че 3 милиона и половина българи не са гласували на референдум.

256

Анонимен

преди 3 години

Политикът Трифонов погази референдума, който сам организира и чрез който хулеше всичко в България. Домогна се до властта и предаде всички, които гласуваха на последните избори за него и на референдума.Има ли такъв политик?

255

Анонимен

преди 3 години

ИТН отказа да въведе мажоритарни избори.ИТН отказа да намали броя на депутатите до 120.ИТН отказа да намали партийната субсидия на 1 лв.ИТН отказа да слуша избирателите си и ги предаде.

254

Излъгахме Този Народ

преди 3 години

Сега Гадев като ви спретне едно правителство на баджанаците и ще видите

253

Най разумното

преди 3 години

Най разумното за новото правителство....Ако ИТН върне мандата и ако(а би трябвало) Президента връчи третият мандат на БСП, то БСП да състави правителство, което да изпълнява нейната програма и договорени конкретни задачи и срок за действии, но да не участва с хора в него и да бъде съставено от хора от всички партии участвали в протеста против Биби и КАСКЕТЯ без тези партии участвали в КОНТРАпротести (ГЕРП пред МС и ДПС пред Росенец)!!!!!

252

До #259

преди 3 години

Правят го, защото не им пука и защото могат!Никой не ги спира, не им иска сметка, не ги контролира, не ги...Та така.

251

Анонимен

преди 3 години

Промяна от Мая, африканския, Татяна и Пинокио ще има, ама друг път!41411

250

ИТН

преди 3 години

Има такива нещастници.... И така нататък и така нататък.... Тошко африкански е приготвил големият сатър, ще липсват крайни ако не слушкате