Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Още преди официалния старт на 45-ото Народно събрание коалицията „Изправи се! Мутри вън!” е готово със свои инициативи.

Oще по темата

„Утре ще внесем проект за създаване на комисия по ревизията. Ще поискаме изслушване на Бойко Борисов още в петък за плана за възстановяване и устойчивост”, обяви Мая Манолова.

Тя увери, че коалицията ще има парламентарна група, въпреки напрежението през миналата седмица между нея, Татяна Дончева и Николай Хаджигенов.

Манолова и Хаджигенов дори дадоха заедно брифинг пред пейката на Славейкови.

„Парламентарна група ще има. Тя ще се казва „Изправи се! Мутри вън!”.  Председател ще бъде Мая Манолова. Аз ще бъда зам.-председател на групата”, каза Николай Хаджигенов.

Манолова добави, че Татяна Дончева ще бъде предложена за зам.-председател на Народното събрание.

Тя уточни, че би подкрепила кандидатурата на ИТН Ива Митева за шеф на НС, но уточни, че групата ще реши утре, когато види официално такова предложение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

285

Хора

преди 3 години

Хора защо сте против Борисов и всички останали да са в обяснителен режим и при нужда подсъдими. Там е мястото и на всички останали участвали в управлението последните 30г.

284

Анонимен

преди 3 години

Мая го вика Борисов и при Орешарски. А Цв.Цв. дори бе подсъдим и под арест...и нищо. Само дето партньорска спецслужба подгони Бисеров и го отказа от политическа дейност. При служебното на Радев пак ревизираха Борисов. И нищо. Но сега ОЛАФ разследва един от съветниците на Радев за работата му като министър в служебното правителство. А Мая след изпълнението"Костинброд" защо е още в политиката? Че даже в парламента! Отговорът е много ***. Няма такъв народ. Слави правилно си бе кръстил партията.

283

HeinrichHimmler

преди 3 години

Какво ще го изслушваме Борисов, директно в ГМ-то и на съд този про*кажен крадец!

fallback