285

Хора

преди 3 години

Хора защо сте против Борисов и всички останали да са в обяснителен режим и при нужда подсъдими. Там е мястото и на всички останали участвали в управлението последните 30г.

284

Анонимен

преди 3 години

Мая го вика Борисов и при Орешарски. А Цв.Цв. дори бе подсъдим и под арест...и нищо. Само дето партньорска спецслужба подгони Бисеров и го отказа от политическа дейност. При служебното на Радев пак ревизираха Борисов. И нищо. Но сега ОЛАФ разследва един от съветниците на Радев за работата му като министър в служебното правителство. А Мая след изпълнението"Костинброд" защо е още в политиката? Че даже в парламента! Отговорът е много ***. Няма такъв народ. Слави правилно си бе кръстил партията.

283

HeinrichHimmler

преди 3 години

Какво ще го изслушваме Борисов, директно в ГМ-то и на съд този про*кажен крадец!

282

Анонимен

преди 3 години

5% гласове Мая Черепова и улични , полуграмотни музиканти с 17% фенове, ще ни управляват, ужас!

281

Анонимен

преди 3 години

Добре е при откриването на НС да осигурят и дежурни психиатъри и санитари за "новите "луди "вън мутри ", или да ги пращат при мутрите,но да ги прибират навреме да не плашат децата през деня.Защото се подготвят изцепки от каките,а те вече с трайна диагноза ,най вече въпросната ку.ку то от снимката.

280

Анонимен

преди 3 години

Мая кого слуша? По чия *** играе Мутри Вън?

279

Анонимен

преди 3 години

Бре ,че работна ревизьорка.Пандемия "няма" ,здравна и икономипеска криза хич.Да печелиш гласове с омразата си към даден човек,показва колко душевни несретници и психари все още се намират да й се връзват.И то срещу най успешния премиер от прехода с най успешния мандат в коалиция с патриотите.Утре ще гледаме грозния спектакъл на спекулантите влезли от задния вход,с помощта на психично неуравновесени избиратели.Цялата постановка е да се скрият истинските виновни и мутренския период от началото

278

Абе

преди 3 години

Тия наясно ли са изобщо какъв процент от българите са гласували за тях, че вдигат толкова врява ?!!

277

Анонимен

преди 3 години

Изпразни се. Пръцкай на вън

276

Анонимен

преди 3 години

Най аморалната деградирала умствено,психически и интелектуално мас.тия на задкулисието.С двете вещици и черните чували по сценария черепски с грозно и нечовешко поведение влезе в отбора на криминален бос,в разрез на всякакви етични норми.Партия сбирщина от 4 разпаднали се партии с едва4 .6% се има за лице което ще руши"статукво"!А председател на НС трябва да е партията с най голям % на доверие,не на втората и никой няма право да нарушава принципите.

275

Анонимен

преди 3 години

Тези к.вачки какво общо имат с протестите?Май.ната сама се навираше,отвсякъде я гонеха,но кокала не й даваше покой!И паричките от Дубай.Адвокатката на мутрите Дончева "боркиня".Потрес и гнусота!Инициативата била ревизия,е добре,а защо трябва да е злобно и истерично?По здравните и икономическите въпроси мнение йок!За утре са подготвили поредните сценки на глупостта.Идват от корумпираното правителство на Станишев и ДПС,нахални и самозабравили се прислужнички на сенчестия бизнес ще раздават морал!

274

Анонимен

преди 3 години

Само черна нинджа може да убие друга черна нинджа. Манолова и другите не са виждали мутри на живо ама ще ги преследват. Пълен цирк.

273

България

преди 3 години

Огромни благодарности на българите в чужбина че ни ги натресохте тези убавци и сега ако не се върнете незнам кога и другия път пак да гласувате ей!!!!!

272

kl

преди 3 години

и колко мислите, че ще ги издържим тези в парламента и няма да излезем на протести, още невлезли размахват простотия и агресия

271

Мале,мале

преди 3 години

Тошко АфганистанскиМаМая СливоваМария КаРтонТатияна СлонпеваИ баба Зайка за капак... Yбаси чалгамента

270

Анонимен

преди 3 години

Как се наричаше бе? Чалгамент или парламент беше?

269

Викой

преди 3 години

Протести. Протести. И МУТРИ ВЪН. Този път наистина мутри вън .Предатели мръсни

268

Възмутен

преди 3 години

Крадеца вика - дръжте крадеца. Мутри вън - мутри вътре. Дърти бабички ще командват м парламента. Зайкова на 80 г. Дончева на 60 без деца без внуци с дебел дирник и т. Н. Т.....умните младите живеещи в чужбина --- на ви промяната предатели неговорещи български.

267

Пурко

преди 3 години

Докъде я докарахме, септември ще бъде май

266

Ти да видиш

преди 3 години

Изскочиха СтаритеМутри от нафталина, пък щяха да идват Младите и Красивите !