Снимка: БГНЕС
fallback

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Oще по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Анонимен

преди 3 години

На Путин му олекна****

144

Анонимен

преди 3 години

Американците имат една любима *** поговорка:"Стъпвай тихо и си носи тоягата на рамо". Българската държава и армия се модернизира, без много шум е без да иска"съвет"от Москва, както руснаците бяха свикнали. Съветската окупация отиде в историята.

143

Анонимен

преди 3 години

Да му каже някой че българското и северномакедонско въздушно пространство пазят го и се разхождат когато им е кеф гръцките Ф -16 и Мираж

fallback