Снимка: БГНЕС
fallback

Стабилно остава състоянието на лидера на БСП Корнелия Нинова, но тя остава за лечение във ВМА, съобщава Нова тв, позовавайки се на пресцентъра на социалистите.

Oще по темата

Стана ясно, че на 29 октомври Нинова е дала положителен тест за коронавирус. Депутатите, които са били в пряк контакт с нея, както и екипът й са се самоизолирали.

От партията коментираха, че спазват всички предписания на РЗИ и предстоят тестове на контактните лица. Общо трима са заразените с COVID-19 от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

САТАНА

преди 3 години

Да ти дойде акъла !

95

Анонимен

преди 3 години

Докато бого избраните ги лекуват. Нас нормалните хора ни остават да умрем по улиците за нас места няма в болниците, лекарства също няма за нас. Иначе е без обидно грипче а. И децата може да се тъпчат в класните стаи. Това е геноциттттт.

94

Радой Ралин

преди 3 години

" АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ ........що не ходи при МАНГЪРОВ ....200 лева да ти вземе.....без изобщо да му дреме ???...... - " ВМА на МУТАВЧИЙСКИ....си е много ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ " !....АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ.......скачаи бързо от кревата....че говорят за ПРЕВРАТА .......МИКОВ....ДЪРЕВА....МЕРДЖАНА.....стягат бързо пак " МАЙДАНА " !!!

fallback