96

САТАНА

преди 3 години

Да ти дойде акъла !

95

Анонимен

преди 3 години

Докато бого избраните ги лекуват. Нас нормалните хора ни остават да умрем по улиците за нас места няма в болниците, лекарства също няма за нас. Иначе е без обидно грипче а. И децата може да се тъпчат в класните стаи. Това е геноциттттт.

94

Радой Ралин

преди 3 години

" АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ ........що не ходи при МАНГЪРОВ ....200 лева да ти вземе.....без изобщо да му дреме ???...... - " ВМА на МУТАВЧИЙСКИ....си е много ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ " !....АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ.......скачаи бързо от кревата....че говорят за ПРЕВРАТА .......МИКОВ....ДЪРЕВА....МЕРДЖАНА.....стягат бързо пак " МАЙДАНА " !!!

93

Радой Ралин

преди 3 години

" АБЕ моме КРУШАВЕЛКА........що се ПЛЬОСНА на кревата........за бабите от селата ?????? Баба Куна от КРУШОВИЦА.......ша те гони с ГЬОСТЕРИЦА" !!!

92

Анонеимен

преди 3 години

Жалко

91

Анонимен

преди 3 години

Редовите българи поради липсата на легла издъхват по къщите си без лекарска помощ а тая където нищо и няма за всеки случай се излежава в ВМИ.

90

Ха-ха

преди 3 години

След като Баце се зарази,всички се юрнаха да го следват.Иначе ще излезе,че само той е герой.Впрочем май Радев изкара короната тайно през лятото.

89

До 65

преди 3 години

Не само Корнела се лекува там, а и Янаки заемаше легло.При положение,че са длъжни да се лекуват в Правителствена болница,защо заемат легло за обикновените хора или за военни,че Радев изпозарази армията.Да не би в Правителствена болница да няма Ковид отделение?

88

До 86

преди 3 години

Оптимист си, ако мислиш,че тая ще се бръкне, да си плати лечението.Ти го плащаш от солидарност.

87

Анонимен

преди 3 години

До 95 Какво искаш да кажеш. Корнера да не яде и месо ли?

86

До 97

преди 3 години

Не е ,, добре,, , а е стабилна.Може да означава много неща.Че няма температура.Че температурата й стабилно е 38 градуса.Че не е на лечение с кислород.Че лечението с кислород няма да се отмени..Стабилно.,,Корабът потъва. Вода има за всички.,,

85

До 99

преди 3 години

Защото явно не е добре.И ако това е така, успешно е разпространила вируса в Парламента, на протеста и сред привържениците си.

84

Анонимен

преди 3 години

Иначе можете още малко да натиснете, гербави!Струва ми се, че не давате всичко от себе си!Още можете!

83

Тони Димитрова

преди 3 години

Защо като е добре не си е в къщи, а заема мястото на тежко болни пациенти.

82

Анонимен

преди 3 години

Защо другарката е в болница а не на домашно лечение като всички нормални бьлгари ,след като е добре - ако се появи някои тежко болен ще го оставим да умира вьв кьщи ли Мразя герб но и тия са сьщите ...

81

Smile

преди 3 години

Въобще има ли някой който се интресува от състоянието тая крадлива карантия.

80

до 93 от славянин

преди 3 години

Аз от 27 години и аспирин не ползвам, лекувам се само с билков чай, джинджифил, лимонов сок, прополисова тинктура и ци-гун! Карал съм грип по две седмици с температура и с всички останали симптоми на грипа включително и затруднено дишане! Не съм слагал хапче в устата си, за инжекция да не говорим, ползвал съм само горепосочените средства! Сега ноември ще направя 27 години откакто живея така! Забравих да спомена, че оттогава приключих и с яденето на месо! Лечението е нас самите, не извън нас!

79

Анонимен

преди 3 години

Мангъров препоръчва един аспирин на ден за всички болни от Ковид и много течности. Нинова защо се е записала в болницата на идеологически враг, че а не си пие аспирин вкъщи?

78

Анонимен

преди 3 години

Факт е ,че за нея има място в болница е на лице изводите си направете вие.

77

Анонимен

преди 3 години

Ежко жежко към Турция като имате проблем щом смятате че тук повреждат.Идея си нямате изобщо кой и какво прави Генерал Мутафчиев и че е един от малкото в Европа умеещи да "Зглобят " човек на части и да оцелее.Ходете и при Мангъров.Да черпи с чай против вируса.