Снимка: БГНЕС
fallback

Бойко Борисов и Цвета Караянчева се разбраха, има грешка, има и прошка. Тя и на мен не ми говореше известно време. Това заяви пред bTV председателят на парламентарната комисия по културата и медиите Вежди Рашидов.

Според него е абсолютно недопустимо да излизат записи от дома на премиера. „Той може да говори в дома си каквото си поиска“, каза Рашидов.

Той имал за последно среща с премиера преди една седмица, говорили си за проблеми на културата. Сега не му се е обаждал, защото сигурно на премиера не му било до него.

Рашидов заяви, че най-вероятно няма вече да е действащ политик, искал да остане в ателието си, където е прекарал по-голямата част от живота си.

Сред интелектуалците, подписали призива за оставка на правителството, има и такива, които са потърпевши, но има и такива, които са консумирали блага, каза Рашидов и посочи за пример Александър Морфов.

Министърът на културата Боил Банов трябва да се събуди, коментира Рашидов. „Той се еманципира, обърна ми гръб, а аз го избрах за министър, премиерът го назначи“, каза Рашидов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 3 години

Банов е най-отрепания човек който съм виждал а за министър просто нямам думи ...

51

мак

преди 3 години

*** му е простила, за да запази поста си. Нищо, че показа, че няма нито грам достойнство, от липсата на такова никой не е умрял, нали. Важното е да може да бие звънеца в НС срещу голяма заплата и да ползва привилегии. И да се репчи, как другите са без достойнство или как разделят нацията. Морал по герберски.

50

И тоя интелектуалец

преди 3 години

Добре, че 90% от "творбите" му ги купуваше Народната власт. Сега пак държавни пари получава за всякакви "творби". Подмазвач и пияница, 100% зависим от властта

fallback