Снимка: БГНЕС
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка от 10.00 часа редовното правителствено заседание.

В дневния ред на министрите влизат точки за разпореждане с имоти и одобряване на допълнителни разходи, свързани с изплащане на стипендии на даровити деца и преодоляване на бедствия, предава "Дарик".

Министрите ще приемат отчет за изпълнението на заложените цели и мерки в националния план за управление на отпадъците 2014 - 2020 г. за периода 2014 - 2017 г.

Кабинетът ще одобри и проект на Закон за виното и спиртните напитки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Шефа

преди 3 години

България ври и кипи , а ТОЯ се прави на работещ!Полицаите охраняват мутрите от ГЕРБ , да не ги докопа протеста , какво по-голямо доказателство , че Борисов и Доган превърнаха България в мутренска държава!Даа , гнева е отприщен и ще става по-силен , вероятно ще се сформират бойни групи по подобие на ММ бойците на ГЕРБ водени от Стъки!Кръв ще се лее , няма шега!Мутрата си го пожела!

23

дедо Ташунко

преди 3 години

Тиквата знае ли откъде се включва лаптопа? Дълбоко се съмнявам.

22

Анонимен

преди 3 години

страх голям, ще се крият докато поутихнат нещата и ще продължат чрез медийте на Дебелян и Гела да облъчват хората как са незаменими и други глупости. Оставка, съд и затвор за ГЕРБ!

fallback