Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Възрастната жена, която беше нападната от пиара на осъдената за подкуп бивша кметица на столичния квартал "Младост" Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, не е член на ГЕРБ. Това съобщи Алексанъдр Ненков от ГЕРБ.

Той отсече, че въпросната дама не е партиен провокатор.

Oще по темата
"Уважаваме правото на всеки да протестира, но това не трябва да е за сметка на другите граждани. Не може малцинството да диктува на мнозинството и заради това ГЕРБ осъжда опитите за затваряне на възлови кръстовища в столицата, защото те са за сметка на другите граждани", коментира той.

Според Ненков целта на блокирането на възлови кръстовища в София, след които и ключовия Орлов мост, е да ескалира напрежението и да се стигне до агресия.

"Всички останали граждани имат своите права и свобода", отсече той.

Според него полицията реагира адекватно на случката, в която Петър Кърджилов бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан.

Задържана там е и нападната възрастна.

Ненков настоя, че е нужен диалог с протестиращите, защото не е моментът държавата да остане без управление на фона на задаващата се тежка криза и подготовката а приемането на бюджета за следващата година.

"На нас може би ще ни е най-лесно сега да отидем на избори, но това означава абдикация", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

284

Анонимен

преди 3 години

Махайте се!

283

ШантажирайСмело

преди 3 години

Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!

282

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

Провокатор със запъртък....https://segabg/touche/tush-07-31-2020

fallback