Снимка: Bulgaria ON AIR.
fallback

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Oще по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

251

Анонимен

преди 3 години

Крадец, престъпник, рекетьор и перманентен лъжец, това е вашия избран от платени мишки и *** мин. председател....✨💰🙈🖕

250

Анонимен

преди 3 години

Детенцето беше насинено, цялото в рани,,жалко. Бил почитател на ПУТИН, ПСУВА И НАЛИТА НА ПОЛИЦАЙ.В ЦЯЛ СВЯТ ИМА ПРАВО ПОЛИЦИЯТА ДА ПРИВЕЖДА НАРУШИТЕЛИ В БЕЗОПАСНО СЪСТОЯНИЕ.ЕЕЕЕ ДЕТЕТО ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА СЕ ДЪРЖИ МИРНО НА МИРЕН ПРОТЕСТ.ДОБРЕ ЧЕ СТАВА В БГ, В ЕВРОПА ЩЕШЕ ДА ВИДИ КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИ БОЙ.

249

защо

преди 3 години

264 /незнаещ/Уикипедия:"Според него не е приет във факултет Държавна сигурност, където кандидатства, а във факултета Противопожарна охрана. Не е ясно как става това, след като в тези факултети се полагат различни приемни изпити. Борисов твърди, че е пренебрегнат по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, "Чети. Ако можеш.

fallback